懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

想紮肚修身,想問有無媽媽 有咩好介紹呀?

回覆 tingting01 的帖子

Hi tingting01 ,明白媽媽想快D恢復身材,唔少坊間修身方法,效果因人而異,透過飲食及運動去達到修身/腹效果係比較持久方法。生產過嘅媽媽肚皮繃緊度可能會受影響,媽媽勤D收腹運動,例如身體平躺,兩腿伸直離地面60度,然後雙腿好似剪刀一樣打橫張開-交叉,張開-交叉,速度越慢越有效,依個動作可以鍛鍊腰部肌肉,達到收腹效果。媽媽產後幾多周? 開始做產後運動未?

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

大宅

建議搵上門,價錢合理過連鎖店,成個療程一個人跟曬,幫我做果個紥肚師好有經驗,按摩好舒服,有需要可以介紹俾你。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

Lcsl 發表於 19-5-5 03:51
建議搵上門,價錢合理過連鎖店,成個療程一個人跟曬,幫我做果個紥肚師好有經驗,按摩好舒服,有需要可以介 ...

Can u pm details to me! Thanks

大宅

Hohosweet 發表於 19-5-5 06:45
Can u pm details to me! Thanks

可以呀,包一個鐘按摩(下半身+肚)之後紮。10次之後留低條帶教我自己keep住紮。

複式洋房

tingting01 發表於 19-5-3 14:04
想紮肚修身,想問有無媽媽 有咩好介紹呀?

jm 你要五要試下我呢間上門紮
我朋友介紹 佢生完兩胎都好有效
好似有二人同行優惠

民房

紮肚真係work, 舊年生完之後 朋友介紹左個上門紮肚師傅 做左個療程就有效果 手勢好好 有需要可以pm你

別墅

Can u Pm time the details?
新手一頭煙

複式洋房

回覆 tingting01 的帖子

你住邊區?我識有個姨姨做上門紮肚,佢有紮肚,催乳,陪月証書。紮肚好似$800左右一次,包埋按肚,package 好似係有5日7日10日。之前我未有bb個陣俾佢練習過,紮住唔會痛反而覺得束住條腰,感覺個人仲可以企直d,腰冇咁攰

民房

建議搵上門,價錢合理過連鎖店,成個療程一個人跟曬,幫我做果個紥肚師好有經驗,按摩好舒服,有需要可以介 ...

Can u pm me details as well? Thx!!

別墅

回覆 Lcsl 的帖子

想要札肚師傅資料..謝

大宅

WinnieYeung0602 發表於 19-5-24 11:12
回覆 Lcsl 的帖子

想要札肚師傅資料..謝

覆咗以上2位lu

別墅

Can pm details? Thanks

別墅

Yu0824 發表於 19-5-10 09:52
紮肚真係work, 舊年生完之後 朋友介紹左個上門紮肚師傅 做左個療程就有效果 手勢好好 有需要可以pm你 ...

Can pm details as well? Thanks

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

我都紥左,覺得個胃腩和肚腩細左,側面俾番條腰自己,算係咁
磅數沒有變,始終都係要靠運動同自己努力

複式洋房

回覆樓主:

我生完都搵左好多紮肚資料,因為依家市面上真係有好多 記得貨比3家,唔好只睇價錢去搵 要望望對方既內容先好去決定 因為曾經奶過野

複式洋房

回覆 Gomeimei 的帖子

可否講下點奶野?謝謝
生完已經3個月...唔知紮肚仲有冇效呢...

複式洋房

ca033 發表於 19-6-11 11:17
回覆 Gomeimei 的帖子

可否講下點奶野?謝謝

因為本身好鐘意按摩,個紮肚師一開始按肚,對手就好硬,傾開先知剛學完出黎做,不過唔係話佢地唔好,只係未達我需求

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至