自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

wcandtt 發表於 19-5-4 10:45
人地貴人有品

我就潑婦罵街(窮x)

你揸得果架車點會窮呀,你係錫車之人je....

你鬧佢都岩既,等佢下次小心d.....

水晶宮

rachel0316 發表於 19-5-4 18:49
回覆 wcandtt 的帖子

今日係3月30聽日就係4月1

哇!你咁講,我又要停下

水晶宮

ilovebb2019 發表於 19-5-4 18:49
陰公!又要攞去整,浪費時間又無車用……條數點計?

當自己黑仔

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

陰公

侯爵府

回覆樓主:

拖神,真係慘慘

伯爵府

wcandtt 發表於 19-5-4 18:57
哇!你咁講,我又要停下

水晶宮

魚毛媽2008 發表於 19-5-4 19:35
拖神,真係慘慘

唯有安慰自己,架車啫⋯⋯,最緊要人冇事(途人和我地自己)

今個女d同學來我家玩,撲回家整cake, 整小食!忙到嘔!

子爵府

wcandtt 發表於 19-5-4 20:47
唯有安慰自己,架車啫⋯⋯,最緊要人冇事(途人和我地自己)

今個女d同學來我家玩,撲回家整cake, 整小食 ...

我c6架車尋日泊咪錶,俾人故意用鎖匙畫花架車,畫左條好長既痕,仲要揼多鎚凹左少少,真係變態架!佢攞車個陣冇留意,所以今朝先睇到,即刻去左報警備案,但都冇用啦,睇車cam又睇唔返咁耐之前既錄影,原來張memory card記憶體唔夠大,錄唔到咁多個鐘,真係好嬲呀,擺明係有人有心特登咁做,呢d真係冇仇報,連邊個做都唔知!又要冇啦啦使錢整返靚架車,好想喊呀,我地唔係搵得多架

水晶宮

noodleball 發表於 19-5-10 19:36
我c6架車尋日泊咪錶,俾人故意用鎖匙畫花架車,畫左條好長既痕,仲要揼多鎚凹左少少,真係變態架! ...

好賤,嚟d人好變態,唔知乜嘢心態,損人又不利己

子爵府

wcandtt 發表於 19-5-10 19:55
好賤,嚟d人好變態,唔知乜嘢心態,損人又不利己
...

好想喊,因為佢泊開個度完全唔近停車場,焗住要泊街,我係佢面前仲要扮冷靜扮冇野,因為我要禁住佢把怒火,佢嬲到想打人呀!咁樣搞一搞又要使起碼4-5千蚊,我地d錢係好辛苦搵返黎,所以我真係好明白你既感受,你個架仲要係貴車,真係只可以硬食!

男爵府

noodleball 發表於 19-5-10 19:36
我c6架車尋日泊咪錶,俾人故意用鎖匙畫花架車,畫左條好長既痕,仲要揼多鎚凹左少少,真係變態架! ...

我都試過痴線架啲人,三唔識七

Btw,樓主好好人個位小姐真係好好彩

水晶宮

noodleball 發表於 19-5-10 20:10

好想喊,因為佢泊開個度完全唔近停車場,焗住要泊街,我 ...

當破財擋災la...........冇計

水晶宮

topyy 發表於 19-5-10 20:23
我都試過痴線架啲人,三唔識七

Btw,樓主好好人:fo ...

我之後send左個ws比位小姐,佢回我話好多謝我肯原諒佢同埋唔追究,佢好內疚和唔開心,佢應承我以後會好小心開門,唔會再整到人架車。

其實咁嘅結果又幾好,教育了一位小姐,相信佢以後唔會再大力開門。

而我架車,唉!睇下又幾時忍唔住去整下

子爵府

wcandtt 發表於 19-5-10 22:19
我之後send左個ws比位小姐,佢回我話好多謝我肯原諒佢同埋唔追究,佢好內疚和唔開心,佢應承我以後會好小 ...

唉,真係唯有努力返多幾日工搵多少少錢,個心好過d 希望你個單個女仔真係汲取到今次既教訓,以後要小心,如果唔係累人累己,邊個都唔好過!

首頁

尾頁

跳至