夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

PTMCYS 發表於 19-5-5 09:22
我其實都會做好多擁抱, 按摩, 黐住她, 跟她無聊幼稚玩, 照顧當然亦有, 我唔會係做得最好的人, 但應該已不 ...

睇bk都睇得多,好好先生都出軌,時間保持警惕系好事,加上你條件好,女人又生性多疑唔緊張你都費事理你

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-5-4 17:34
佢有講過小心 D 女人覺得我好, 埋我身...

但我覺得我都係正面分享, 講公道話... 而且反而上了BK 更愛錫 ...

我估:Lee樹 想埋你身有性行為既女人就唔會,但想有個好似你咁既老公就會有好多。
Lee D 就係我指女人都會容易出軌既意思,非比男人在性行為上出軌的少。
但好多女人唔會覺得佢地Lee 種係出軌囉。
所以我最近唸到,男女在何謂出軌方面都可能有別。
好在我而家有我先生,如果還是得我前夫,我唸我思想出軌左無數咁多次。仲要唔係次次係同一個人地既好老公喔。
所以我還未有我先生時,我根本甚少上來夫妻版,性版更加點都唔點。免得受誘惑。就好似你面對男人既出軌咁,「我唔使要真係訓係個裸體女人隔離 以證明自己個定力」唔好意思,我已經唔記得你點講果句話。就係以前我同樣唔入來夫妻版同性版既心態

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

伯爵府

我都間中會問我老公不時提醒佢,因為上得BK多。

子爵府

858D 發表於 19-5-11 13:06
我估:Lee樹 想埋你身有性行為既女人就唔會,但想有個好似你咁既老公就會有好多。
Lee D 就係我指女人都會 ...

我想話你知,只要有人PM你,而你又回答她,已經有出軌的可能性,現在為了幫人和避免有延續性的机會,在平衡点的中間,我選擇了只答人,不問人的方式,男女一样。。

其實PM我的女性,全部都是正經的思想,但只要谈多了,做了慣性朋友或位置,已經不应該,延續一步,產生的可能性範圍越大。 只能像教堂內的牧師,在看不見面的情況下一問一答好了。

吹水都係上水面吹會好些。

子爵府

花花b 發表於 19-5-11 14:48
我都間中會問我老公不時提醒佢,因為上得BK多。

老實講,我上了BK更愛太太。不過更觉她不知天高地厚。。有時提她,她又說我升了職氣焰高,吹漲。。。

子爵府

一顆心 發表於 19-5-11 08:29
睇bk都睇得多,好好先生都出軌,時間保持警惕系好事,加上你條件好,女人又生性多疑唔緊張你都費事 ...

我目標不是好好先生的名。我心底裡需要一个開心的家,一個無悔跟我一生的太太,家庭開心的感覺會令我做事更有動力,想令太太更開心和安穩。。

我沒有把出軌放进腦內來尋找机會或利用好好先生这名来做事情。

子爵府

mingmama 發表於 19-5-5 20:00
你係要做埋呢啲小動作就預咗人哋會起疑心啦

只係覺得半生都無咩打办,執好少少無咁悶,其實唔好以為執完好型,一样係薯仔一个。

伯爵府

PTMCYS 發表於 19-5-11 15:29
我目標不是好好先生的名。我心底裡需要一个開心的家,一個無悔跟我一生的太太,家庭開心的感覺會令我做事 ...

如果個個男人都咁捻 呢個社會一定和諧又安穩
其實好多女人嫁比個男人都無悔跟住佢。

子爵府

858D 發表於 19-5-11 13:06
Lee D 就係我指女人都會 ...

上夫妻版你怕受诱惑,你个人咁易受惑架。。

再講,这裡的人大部份係香港,想同你玩sp, 成本好高啫。。。

伯爵府

PTMCYS 發表於 19-5-11 15:22
老實講,我上了BK更愛太太。不過更觉她不知天高地厚。。有時提她,她又說我升了職氣焰高,吹漲。。。
...

我以前無上呢度,都唔知原來咁多男人會出軌所以有時上左黎先知,其實自己身邊果個已經好好... ...漸漸慣左上黎睇下,不過有朋友話唔好睇太多,負面多。

子爵府

花花b 發表於 19-5-11 15:47
如果個個男人都咁捻 呢個社會一定和諧又安穩
其實好多女人嫁比個男人都無悔跟住佢。
...

唔可以咁講,生命未到盡头,要繼續有堅持,不能輕視的。

子爵府

花花b 發表於 19-5-11 15:49
我以前無上呢度,都唔知原來咁多男人會出軌所以有時上左黎先知,其實自己身邊果個已經好好... ... ...

係好負面,所以我多了分享,希望亦給人多点另一角度的思考。

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

同我老公講既一樣話天下女人都一樣,係一樣煩一個已經夠煩,唔會搵多個黎煩自己
如果我c 左,佢都唔會搵第二個(佢咁講、我咁聽),話難得從此耳根清靜,無人煩自己喎
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

newspaperhang 發表於 19-5-11 15:59
同我老公講既一樣話天下女人都一樣,係一樣煩一個已經夠煩,唔會搵多個黎煩自己
如果 ...

如果我太太不在了,我會找第二个,但不會結婚。。

不過这假設不會發生,亦唔想。

男爵府

PTMCYS 發表於 19-5-11 15:17
我想話你知,只要有人PM你,而你又回答她,已經有出軌的可能性,現在為了幫人和避免有延續性的机會,在平 ...

原來係有人PM你我從來都冇諗過PM人~有咩就直接喺度講就最好

大宅

PTMCYS 發表於 19-5-11 15:29
我目標不是好好先生的名。我心底裡需要一个開心的家,一個無悔跟我一生的太太,家庭開心的感覺會令我做事 ...

但你太太唔係你心裏的一條蟲,唔知你真實想法,哩一刻你無出軌諗頭可能你未遇到有誰敢保證。

伯爵府

PTMCYS 發表於 19-5-11 16:02

拿 我都覺 假如我不在 我老公都會搵第二個既 只係有個伴 當然 佢話假設性既野好難講

大宅

花花b 發表於 19-5-11 18:04
拿 我都覺 假如我不在 我老公都會搵第二個既 只係有個伴 當然 佢話假設性既野好難講
...

係既婚結一次夠了亦無謂再自找麻煩?一把年紀我講述自己心聲!

大宅

PTMCYS 發表於 19-5-11 16:02

我相信如果我瓜咗, 我老公都揾第二個女人做佢老婆(仲應該不會等太耐, 佢傷心一陣便會重新出發 ), 不過咁都對佢自己好, 人都瓜咗傷心也冇用!

不過自己咁想象D情況時(即是佢同第二個女性好,緊張第二個女人時), 自己會覺得晤開心啫......唉, 咩年紀嘅男人都需要個女人在身邊。

洋房

newspaperhang 發表於 19-5-11 15:59
如果 ...

Very true

首頁

尾頁

跳至