心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

頭先突然落雨,我同個得四歲的仔買完野,咪係街上的士返屋企。個的士佬聽到我要去的地方係15分鐘車程,唔知係咪嚴短程,一黎就問我點解唔行過對面馬路先搵車,我咪話落雨嘛,跟住佢條X街仲要繼續話其實路程唔系好遠,你行返去都得啦。。。真心覺得佢係白痴,我再好聲好氣講,你試下帶住個仔落雨行啦。。。跟住連我個仔都忍唔住同佢講,我媽媽拎住好多野,現在落緊雨呀你知唔知呀,人地拎住好多野㗎。。。跟住去到警局附近,我忍唔住話你唔想揸咪算囉。。條友先話唔系,唔通有生意唔做咩。。 如果唔系帶住個仔,你睇我串唔串爆你條粉腸

男爵府

ilovecafe 發表於 19-5-4 19:50
頭先突然落雨,我同個得四歲的仔買完野,咪係街上的士返屋企。個的士佬聽到我要去的地方係15分鐘車程,唔知 ...

真心覺得香港的士佬唔好怪D客坐Uber,長程嚴長途,短程嚴錢少,過海又唔識路。 我就算要比多20%我都令願坐Uber唔洗受你D粉腸氣

水晶宮

ilovecafe 發表於 19-5-4 19:56
真心覺得香港的士佬唔好怪D客坐Uber,長程嚴長途,短程嚴錢少,過海又唔識路。 :unk ...

的士係差的!有時仲好嗅!
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

mickeywinnie3 發表於 19-5-4 22:33
的士係差的!有時仲好嗅!

佢把口最臭囉

大宅

ilovecafe 發表於 19-5-5 01:27
佢把口最臭囉

香港啲的士佬係差又奸詐又古惑心照啦?

男爵府

ilovecafe 發表於 19-5-4 19:50
頭先突然落雨,我同個得四歲的仔買完野,咪係街上的士返屋企。個的士佬聽到我要去的地方係15分鐘車程,唔知 ...

我都試過,係鑽石山答的士去九龍城,個司機同我講唔識去,比佢吹賬,
你唔識學咩人揸的士

男爵府

回覆樓主:

好多的士佬都係咁,遠又嫌遠,唔過海,近又嫌近,無錢賺。dump brake又大力,坐到好頭暈。又成日cum旗。 話佢行錯路又擺出一個 "你教我牙。。" 的姿態。。。 真係好難頂。

男爵府

MommyPanel勳章

ilovecafe 發表於 19-5-4 19:56
真心覺得香港的士佬唔好怪D客坐Uber,長程嚴長途,短程嚴錢少,過海又唔識路。 :unk ...

超級同意
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

首頁

尾頁

跳至