夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

洋房

我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一起,去年3月小三墮胎,9月又發現在有左,本月差不要多生了,先生兩邊都想要,小心又不要求名份,有沒有過來人可以給我意見,我是否應該等,我相信他們遲早會分開,但不知要等多久,亦不想無止境的等,請問有沒有過來人可以給我意見

子爵府

熱血勳章

ccc123456 發表於 19-5-4 22:32
我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

我會做反自己。。會放手。。因為已經有小朋友

別墅

我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

分手係你唯一出路對自己好d

侯爵府

BK Milk勳章

依家個小三話就話唔要名份,過多幾年個小朋友大,佢點都會要!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

別墅

佢哋根本不過分開,我是過來人可以pm me

洋房

你們有沒有同樣經驗?
點解d人要咁賤,明知人地有老婆同仔都要痴埋來,仲要是為人師表

伯爵府

得一個選擇走同埋分佢身家

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔應該等

大宅

同小三有埋仔女仲點可能斷到?就算個小三可以斷,個B係你C6嘅做爸爸點可能會唔理?你醒醒吧!

男爵府

小三生完就要名份啦

大宅

你c6話斷咁耐都斷唔到,佢地感情都好深.... 多左個bb人地一個女人照顧唔黎,親生爸爸肯定責無旁貸衝去幫手

洋房

回覆 tablecloth 的帖子

如果佢係咁愛小三就一早同我離婚,不會忍心小三做未婚媽媽,要一個大肚婆成日一個人過,我覺得佢只愛自己,想2邊都要

男爵府

你老公去小三屋企多定你到?
跟本你老公要做齊人
看看你自己接吾接受小三,或自己會不會放手

翡翠宮

回覆樓主:

我覺得佢地吾會分手sorry

洋房

回覆 mini1204 的帖子

老公暫時還在我這邊多些,其實我都好無奈,現在離婚,個小三咪好開心,可以名正言順

翡翠宮

ccc123456 發表於 19-5-4 23:42

老公暫時還在我這邊多些,其實我都好無奈,現在離婚,個小三咪好開心,可以名正言順 ...

無所謂,你吾想咪吾好離
不過一定三人行,對方仔都生埋一定吾會分手

洋房

其實我都好無奈,除了離婚可以揀外,其他都輪唔到我揀

大宅

ccc123456 發表於 19-5-4 23:42

老公暫時還在我這邊多些,其實我都好無奈,現在離婚,個小三咪好開心,可以名正言順 ...

其實你要問問自己,繼續咁生活你開唔開心先?遲D多咗個BB,你老公一定會多咗去嗰邊,如你選擇不離婚,就要預咗同人分一半老公。

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

咁你發現了,你老公有咩反應?
你老公係咩性格?
鍾意拖泥帶水,都唔會同第三者散到。

首頁
12345...8

尾頁

跳至