夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

ccc123456 發表於 19-5-4 23:53
回覆 mini1204 的帖子

其實我都好無奈,除了離婚可以揀外,其他都輪唔到我揀 ...

多開放自己的心態,你也可以去多認識不同的朋友,說不定將來是你選擇要走~
我當初也有類似經歷,不過我沒有小孩~我的朋友當時又係叫我多去認識其他人,嘗試去放低佢⋯結果在分居期間我認識了現正c6, 正式收到離婚令後就與現在c6結婚,仲有2個月我們的bb就出世了~至放ex,他現在過成點我都唔care了~所以你是可以選擇的。祝福你

大宅

ccc123456 發表於 19-5-4 22:32
我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

有小朋友 佢地既關係係一世
你做唔做到忍一世?

大宅

我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

佢地一定唔會分開,要分開一早分左。你個位置,睇你忍唔忍到老公2邊走,仲要睇小3係咪安份守己做小3,唔迫你老公。我有朋友做左小3,連仔都生埋,15歲了,男既大婆知道但又唔離婚,小3又無迫個男的離婚,衣家男得閒一星期去小三屋企2、3晚過夜,每年同小3佢地去1、2次旅行。

男爵府

你老公始終係小三bb個爸爸,睇黎都好難同呢個小三斷左呢個關係

大宅

樓主現在生活如何?

伯爵府

ccc123456 發表於 19-5-5 07:31
你地講得好啱,最衰就係個男人,不負責任,只掛住一己私欲,傷害2個女人,三方父母,還有2個仔 ...

咁你既然知道佢既人品
都仲放過佢?
有錢可以有本事享齊人之福
無錢又唔好
你仲留戀?
醒吓啦
十年後回想就知道越早放生自己越有智慧了!

別墅

longsky 發表於 19-5-5 00:41
個個始終係佢個仔,佢個仔咁做,佢只能夠最多話佢個仔衰,但又可以阻止到d咩?
你既唔甘心,只係話個女人勾 ...

認同 講得岩

洋房

係時候要離開了

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

另一邊已有小朋友, 佢想點分身?

公爵府

等咩?等小三/老公死?仔大離婚?中六合彩?邊一樣

公爵府

ccc123456 發表於 19-5-5 15:08
回覆 clyl03 的帖子

個小三係香港人,教英文,點解會有d女人咁傻,唔通搶番來的野是特別好,我也想過唱衰 ...

Send埋啲野比老公所有家人同事,上去老公公司唱衰佢

男爵府

點解會比小三生?
比著我,如老公要生,咁係佢生前我一定走了。有埋小朋友,你老公基本上已等同冇咗

琥珀宮

有埋BB點會分手...

男爵府

ccc123456 發表於 19-5-4 23:33
回覆 tablecloth 的帖子

如果佢係咁愛小三就一早同我離婚,不會忍心小三做未婚媽媽,要一個大肚婆成日一個 ...

所以你要堅決地俾佢知道做齊人並不是佢一個想做就會全世界成全佢,當你堅定表明只有斬纜或離婚兩個選擇,你先會真真正正睇到究竟佢愛你還是愛小三

佢。。。只係唔想做衰人做嗰個開口離開是旦一個女人

又或咁講,佢真係愛你又會忍心如此對待你嗎?

又又或咁講,佢真係唔愛小三的話,佢九個月前又會忍得住唔叫小三落咗佢?一心逢場作興嘅男人會咁蠢留種留手尾跟?

大宅

如果佢係咁愛小三就一早同我離婚,不會忍心小三做未婚媽媽,要一個大肚婆成日一個 ...

愛自己,自私就一定係架啦

複式洋房

妳老公太自私, 有小三已經不可原諒, 仲要同小三唔避孕更加死罪, 更加離譜就係竟然同小三生咗bb。佢根本就無諗後果, 只想享齊人之福, 今時今日竟然仲有男人敢膽三妻四妾(嗰啲富豪唔計啦),真係想錯佢個心啦!

妳忍佢咪助紂為虐,幫佢完成咗佢個心願。佢要左右逢源, 享齊人之福嗎,要學人哋啲富豪名門咁三妻四妾,得, 妳咪叫佢每個老婆買一棟豪宅,每個老婆每人幾百萬生活費咁囉,做唔到就叫食屎唔好學人富豪咁。

複式洋房

擺到明就係啦,佢賤男嚟,佢只愛自己,想同時有幾個女人啫。妳都睇得通透啦,唔需要維護賤男藉口。

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個男人搵到好多錢嗎?要養兩頭住家

男爵府

回覆樓主:

我老闆都係咁,大婆一直吾離婚,由佢lor, 總之有屋住,有仔女,有家用就算,因為離左婚就咩都冇,反正已經吾愛,咪同屋共主咁,小三就永世都坐吾正,不痕不癢。

公爵府

你唔好馔傻,仔都生埋點會分。你唔想離就忍下啦

首頁

尾頁

跳至