夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實你自己都唔捨得走,咁都無野可以做。
學下洗米嫂羅,人地Mandy生左3個添,全世界都知,佢咪一樣照生活無離婚。錢我相信洗米嫂已大把,佢唔離婚係因為佢仲愛呢個男人。

別墅

ccc123456 發表於 19-5-4 23:02
你們有沒有同樣經驗?
點解d人要咁賤,明知人地有老婆同仔都要痴埋來,仲要是為人師表 ...

我朋友系咁…… 墮胎墮咗幾次終於生左一個仲要系男人話要, 佢又聽佢講生出嚟我都覺得佢低低地!點知個男人只给二千蚊生活費,一個月見兩、三次個仔,搞到佢唔攞綜援唔得,而我家人勁反對我同佢做朋友…… 不過佢真系唔爭氣……之前仲周不時打比人地老婆問佢老公系邊?佢雖然系衰但個男人一樣咁賤格,你小朋友仲咁细又真系好難過既……

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

魚肉翅 發表於 19-7-17 23:37

我朋友系咁…… 墮胎墮咗幾次終於生左一個仲要系男人話要, ...
二千點生活呀? 養唔起就唔好攪咁多野啦!

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

c27cheun 發表於 19-7-17 23:20
其實你自己都唔捨得走,咁都無野可以做。
學下洗米嫂羅,人地Mandy生左3個添,全世界都知,佢咪一樣照生活 ...
又可能係點都唔俾機會小三有名份, 等佢一直係小三身份

別墅

就算小三唔要名份,你都忍受唁到老公同人分啦,明白要放手係好難,但總好過長期折磨,況且唔放手又點搵個好男人!!

禁止訪問

別墅

Pollyowen 發表於 19-7-18 09:55
二千點生活呀? 養唔起就唔好攪咁多野啦!

女肯同佢生又戇居, 男嗰個自己本身有兩個要養又叫人哋生,真系賤格

別墅

ccc123456 發表於 19-5-4 22:32
我和丈夫結婚8年有一個七歲的仔,前年發現佢有小三,先生答應同小三分手,後來反反復復,原來瞞住我仍然在一 ...

小三都會話唔要名份,然後步步逼近。

別墅

Pollyowen 發表於 19-7-18 09:56
又可能係點都唔俾機會小三有名份, 等佢一直係小三身份

有錢就肯定唔離婚啦,憑咩將已經名成利就的老公送比小三。。

別墅

呢一刻,係睇你自己內心的感覺!但決定如果一齊行落去,就必定係三人行。小三現在陀B,到小朋友出生,她處於弱者優勢。好難同佢阿鬥智鬥力,更何況係長期戰,她的角色會令男覺得可憐而留戀,那怕個人留在你身邊多D。但人生苦短,活得自在才不辜負時光。值得為佢 消耗余生嗎?不過去定留取決於你自己,因為只有取決他自己內心的份量輕重。加油..無論決定如何,希望你能樂觀面對,因為你的生命中不只是自己還有愛你的家人及朋友。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

hellolamlam 發表於 19-5-8 07:15
佢地一定唔會分開,要分開一早分左。你個位置,睇你忍唔忍到老公2邊走,仲要睇小3係咪安份守己做小3,唔迫 ...

咁都有女人忍到? 百思不得其解

大宅

回覆 ccc123456 的帖子

你問自己係咪真的可以接受同人分享老公先啦老公會同小三分手,你又真的肯定?佢哋依家連仔都有埋,你估話分就分咩

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

其實D 小三好叻, 玩攻心計, 佢哋生咗個B出嚟, 話就話唔要名份, 但件事一定會揚晒出黎!個正印知道件事之後點會忍得到, 會同個老公離婚! 咁最後個小三咪可以取而代之, 同個男人一齊囉!!
呢招叫: 置諸死地而後生

別墅

回覆 ccc123456 的帖子

我同你一樣情況,最後我選擇分手。人地有左小朋友係冇可能斷,你答應他的要求,最後只會自己痛苦。何不如自己潚灑過下去?

Ivan1023    發表於 19-8-5 15:10

大宅

華妹妹 發表於 19-7-21 17:31
咁都有女人忍到? 百思不得其解

X 2

珊瑚宮

y2k60000 發表於 19-7-22 04:27
其實D 小三好叻, 玩攻心計, 佢哋生咗個B出嚟, 話就話唔要名份, 但件事一定會揚晒出黎!個正印知道件事之後 ...
咁做得小三都好有風險, 如果正室唔離婚, 佢又生左件, 可能仲有小四小五....

大宅

玩到仔都有埋,唔離婚係度睇佢地一家幾口開心生活嗎?何必這樣爲難自己?放手放開所有

大宅

放手啦

別墅

Pollyowen 發表於 19-7-23 12:24
咁做得小三都好有風險, 如果正室唔離婚, 佢又生左件, 可能仲有小四小五....
...

其實我又唔明一點,小三有左仔就唔會分,咁樓主自己都有個仔,點解又可以咁易分呢?

複式洋房

你似乎仲好愛你老公,咁就吾好離婚了。
他日係街上,你見到他們一起,你可能會心酸。
但企係你嗰邊為了保護自己家庭,我勸你去小三嘅學校投訴,為人師表冇可能咁樣拆散人地屋企,即係恃住有份工有銭就同人爭囉!我聽過類似case,只要小三冇份工冇錢就好難纏住你老公,再冇可能比錢你老公洗,大家只會嘈交多,冇錢夫妻百事哀。
你做畨啲嘢,否則,我們只是弱者,佢哋係吾會怕你。
你老公一定係高大有型,會有好多浪蝶。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊