自由講場

跳至
Bye  

首頁

尾頁

侯爵府

我都中意五月天,今年冇睇,佢地d歌陪住好多人成長,每首歌都浮現自己過去的回憶同畫面,d歌詞好毒,尤其失戀聽,好感觸好無奈。

子爵府

睇左頭場,一如以往嘅綵排場,五月天需要 warm up,歌迷都要 warm up,但比以前嘅頭場,氣氛已經叫好左。當大家見識過佢地嘅舞台效果,就會明白點解佢地要揀戶外場,因為紅館做唔到咁嘅放大效果,所以我係鍾意佢地迪士尼開。

黎緊仲會睇 10 號同尾場,睇完演唱會就輪到月尾入戲院繼續無限公司上班
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

子爵府

keung0413 發表於 19-5-5 23:57
今年係純真同倔強。。每次睇五月天都要偷偷地抹眼淚

每次睇佢地,條頸一定掛條毛巾,一來抹汗,重點係抹眼淚
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

子爵府

bbbbb001 發表於 19-5-5 20:49
你仔仔咪濕哂呀?
我都帶左肚入面的細女去胎教

我又係聽到頑固就爆喊

男爵府

andyan324 發表於 19-5-5 12:06
我都唔鐘意係迪士尼 音收得無甘好

我都覺得收音唔好,但我諗佢地唔會去返紅館開,佢地鐘意戶外場,又唔駛同人搶期,自由好多。。。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實好多免費飛

我2018年尾已經話有好多飛睇
成家人無人想去
送左比d 朋友仔去
仲要係最前個位,d fd 好開心

換d人情返黎都好

大宅

回覆 文文送 的帖子

我都覺得5月天係迪士尼開真係好正, 露天又唔怕俾人投訴, 交通配套又完善...

繼續每年5月之約...

男爵府

我睇左4年。。。今年冇睇。。。上年有睇

伯爵府

今年好多人冇做功課就入去睇, 因為主題係藍色三部曲, 一定有好多好舊的歌, D人就話唔識, 我地老歌迷就好興奮

男爵府

joey0904 發表於 19-5-6 16:01
回覆 文文送 的帖子

我都覺得5月天係迪士尼開真係好正, 露天又唔怕俾人投訴, 交通配套又完善...

係,交通配套真係做得好

大宅

szesze_lam 發表於 19-5-6 16:10
今年好多人冇做功課就入去睇, 因為主題係藍色三部曲, 一定有好多好舊的歌, D人就話唔識, 我地老歌迷就好興 ...

我同意!其實用而家既心境聽返啲舊歌,感覺同以前細個聽好唔同

首頁

尾頁

跳至