自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

1928mickey 發表於 19-5-15 17:44
如何比較
每人感覺不同、擺放面積不同⋯⋯

為什麼總是會有這種人,這種回覆 !我又不是要比較,只是問問用家議見吧!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

patwong 發表於 19-5-16 09:31

為什麼總是會有這種人,這種回覆 !我又不是要比 ...

我答既就是用家感受及意見

不如提議BK 加版規,支持發問者、答案千篇一律才可留言,遺返版規收紅牌警告。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

個過濾網應該唔平

侯爵府

回覆 1928mickey 的帖子

咁請問你嘅感受是什麼呢?就是人人不一樣?其實你只需要講你自己用後感(如果你真喺用過),唔駛理其他人屋企有幾大的,使用範圍有其廣之類,謝謝!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

patwong 發表於 19-5-16 10:58
回覆 1928mickey 的帖子

咁請問你嘅感受是什麼呢?就是人人不一樣?其實你只需要講你自己用後感(如果你真 ...

質疑我

侯爵府

我都打算買,聽下意見!謝謝

首頁

尾頁

跳至