親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

jjmame 發表於 19-5-17 11:05
Sorry ah 未去過北海道所以唔知千歳都值得落腳。可唔可以提供一下在千嵗有乜野行和食呢?落機嗰日係我仔生 ...

千歲站有間 aeon, 開到 9pm, 裡面很多食店,好高級又唔係,不過地方大,又唔難食。

係北海道,冇車下下出入的士會好煩,唔好四圍去la.

唔似大陸,搭的又得,搭巴士都係10分鐘一班車,北海道人9成幾都係揸車的

珍珠宮

12312 發表於 19-5-17 11:23
多啦A夢

我仔而家成日話掛住北海道,想去多啦a 夢館,叫我再去

珊瑚宮

youhello507 發表於 19-5-17 11:44
千歲站有間 aeon, 開到 9pm, 裡面很多食店,好高級又唔係,不過地方大,又唔難食。

係北海道,冇車下下出 ...

我都吾識駕車

珊瑚宮

youhello507 發表於 19-5-17 11:45
我仔而家成日話掛住北海道,想去多啦a 夢館,叫我再去

你答:無問題呀(mami都掛住他)

大宅

12312 發表於 19-5-7 09:12

Green terrace 蟹餐 + 1000yen

請問green terrace係咩,可以解釋一下嗎

珊瑚宮

wingki1001 發表於 19-5-17 22:48
請問green terrace係咩,可以解釋一下嗎

普通蟹自助餐有500座位3/F(多數旅行團用餐, 公用晚餐處)
green terrace 蟹自助餐-在2/F 閉門室內,品質會靚小小,人會小很多(加$$)嘈雜喧鬧聲都會小很多.

禁止訪問

珊瑚宮

hkccu2700 發表於 19-5-18 00:48
Go to Yahoo.co.jp, search : ホテルまほろば グリーンテラス( Hotel Mahoroba Green Terrace ).

Then cli ...

Thank you

伯爵府

youhello507 發表於 19-5-17 11:44

係北海道,冇車下下出 ...

唔好意思推番上黎,因找緊資料。
想問問千歲站間酒店叫咩名?係agoda search唔到

珍珠宮

taiming 發表於 19-10-25 21:35
...

酒店定 aeon ?

酒店集中在千歲站附近,google map 可搵到

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

jjmame 發表於 19-5-17 11:05
Sorry ah 未去過北海道所以唔知千歳都值得落腳。可唔可以提供一下在千嵗有乜野行和食呢?落機嗰日係我仔生 ...

我同jm都有相同情況,第一日搭CX準時3點,出埋機場最快4點,亦是C6的生日,原來打算入住登別溫泉一晚,第二日玩埋海洋公園先走。

但而家想想下又覺得真係好危,第一日去outlet行下aeon mall住埋千歲。第二日先去登別溫泉

男爵府

taiming 發表於 19-10-25 21:35
...
JM 我答咗你喇

大宅

dirtygal2046 發表於 19-10-28 12:24
我同jm都有相同情況,第一日搭CX準時3點,出埋機場最快4點,亦是C6的生日,原來打算入住登別溫泉一晚,第 ...

千歲站同aeon近嗎?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wingki1001 發表於 19-11-1 22:02
千歲站同aeon近嗎?

近, 係附近
有啲酒店會有機場shuttle, 不過近千歲站都好多酒店揀

珍珠宮

dirtygal2046 發表於 19-10-28 12:24
我同jm都有相同情況,第一日搭CX準時3點,出埋機場最快4點,亦是C6的生日,原來打算入住登別溫泉一晚,第 ...

早機去,第一日都冇定去架啦,行下 aeon 差不多。就算揸車到outlet 都五點,關門啦

住千歲係好選擇,否則7-8點去住溫泉趕頭趕命,辛苦過返工

大宅

TMC3012 發表於 19-11-2 08:48
近, 係附近

係咪千歲站隔離係商場,商場入面就係aeon?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wingki1001 發表於 19-11-5 18:52

Aeon 係 千歲站行去幾分鐘

珍珠宮

TMC3012 發表於 19-11-2 08:48
近, 係附近

搭兩個站,唔駛 shuttle la

珍珠宮

wingki1001 發表於 19-11-5 18:52

google 街境幫到你

首頁

尾頁

跳至