夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

講到個世界好似得男人有小三小四或召妓,女人其實都會有,或者思想出軌?

以我為例,有時都會諗返單身時約會過既男人。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Nicole_S 發表於 19-5-6 07:43
講到個世界好似得男人有小三小四或召妓,女人其實都會有,或者思想出軌?

以我為例,有時都會諗返單身時約 ...

……

大宅

又一個自以為全世界圍住自己轉的人
自己係咁就覺得所有人都係

男爵府

回覆樓主:

水性揚花的女人是存在的。你睇阿黃乜穎就知。

但大部份女人, 同一時間只會愛一個男人, 一但愛上左另一人, 對之前果個男人就不會再愛。這是大部份女人變心後比男人更決絕的原因。

大宅

出軌從來無分性別

我反而好想知點界定思想出軌喎,同男朋友討論過,睇AV或性幻想算唔算呢?

公爵府

牛年勳章

出軌從來無分性別

複式洋房

回覆 aztecs 的帖子

你講邊個?

複式洋房

回覆 Solarflare 的帖子

同意,女人一變心就不能改變

複式洋房

回覆 cckuma 的帖子

算呀

大宅

Nicole_S 發表於 19-5-6 16:01
回覆 cckuma 的帖子

算呀

咁都算? 咁我都出軌無限次

子爵府

吓,成日講?我諗呢樹講的都唔想自己有機會講。邊個想自己老公出軌㗎?講出嚟的都係好傷心無奈㗎喎

不過身邊出軌人士男女都有,確唔止係男人出軌。無論想定行動,出軌對另一半都係唔尊重和令人傷心嘅!有問題可去解決甚至離婚。唔係搵另一人嚟出軌!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

好..............非常坦白

大宅

男有,女都一定有

珍珠宮

回覆樓主:

我就麻麻地啦~
可能都會對某些人會有感覺~但做唔到出軌~
一來唔想無左老公~
二來唔想做人地洩慾工具~

男爵府

回覆樓主:

我覺得呢個時代呢樣野冇分男定女,只不過男既可以同時愛幾個,女既就可能已經唔愛先揾另一個啫

禁止訪問

畀面勳章

珍珠宮

cckuma 發表於 19-5-6 11:27
出軌從來無分性別

我反而好想知點界定思想出軌喎,同男朋友討論過,睇AV或性幻想算唔算呢? ...

每個人的界定唔同。所以妳好好搵出妳自己的界定,再了解下男朋友有冇咁既思想需要。
性幻想好多人都有。不分男女。佢對妳來講係出軌既嘢,對第二個女人來講根本唔算出軌。
妳可以搵個冇咁既需要的男人做老公。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

我直情發到入夢裏頭。
不過我唔會發D我冇經驗既性行為。
與我前夫那時,最多係發到我前度未婚夫來搵我,話我知佢明天要結婚了。好明顯新娘不是我。我飛身撲去佢懷抱中,攬到佢實同佢講:「I don't care. Just bring me out here and date with me now.」
第日,我仲好好意思話畀我前夫知。而且寫封富有感情的信畀我前度未婚夫知。我前夫無介懷。我前度未婚夫回我:「其實一直以來我都愛著妳。」
佢當時已經係同我之後的唔知第幾個女人一齊。

與我現任先生後,我發D夢好似AV劇情咁。
第日仲好好意思咁講翻畀我先生知。我先生的反應係趁機多了解我性趣,問我過程中我享受邊D,唔享受邊D。等佢都知道如何服侍我得享受嘛。不過佢有同我協議,如果真係有人想同我出軌,要雖經佢同意才可以進行。如果佢想出軌,佢都要先經我同意。
雖然搵我兩的男女有不少,但我兩從未同意過對方。
我兩亦從來沒有根據雙方的界定下出軌過。
我地對我兩一齊建立的我兩有共識的健康夫妻關係好有信心,風吹雨打都分不開我兩堅固的婚姻之約書。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

做個靚太 發表於 19-5-6 22:41
我就麻麻地啦~
可能都會對某些人會有感覺~但做唔到出軌~
一來唔想無左老公~

我係度唸,每個人對愛自己的人既出軌界定唔同,好似每個人既底線唔同的情況雷同。
我同前夫剛結婚那時,我認知到我前夫對我出軌的其中一個界定。係同我在此版看普遍女士們對男人的出軌界定不同既。
我前夫能力不夠搵錢養我,出去同人打工又受唔著上司同事的氣。
我思想好容易將佢來同其她老公來比。羨慕人地老公可以做到咁,我自己老公唔得。想自己老公做
鍾意人地老公可以咁做老公。雖然非與性事有任何關係。但咁我已經係出軌了。

即是說在此版有女士讀到某男士講佢如何做人夫,有女士說:「若果我老公好似你咁、、、就好囉,或者如果個個男人都好似某某老公“男女受受不親”的態度就好囉。」那女士在她老公對她出軌的界定可能已經是出軌了。

複式洋房

年輕時,如果老公有對唔住自己,會諗以牙還牙方式。 不過而家做了媽媽,又唔同諗法。

首頁

尾頁

跳至