夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

琴晚上朋友屋企house warming完,唔知C6係咪飲多左酒,返到屋企懶係浪漫咁含情脈脈望住我我都覺得有古怪架啦,然後係房到佢一邊換衫一邊想kiss我,當然我冇話抗拒,但唔知點解硬係有種格格不入既感覺,我先發覺原來已經年幾兩年冇認真同佢打個車輪,技巧生疏晒,有冇JM都係好耐冇同另一半打車輪呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

cherryyuu 發表於 19-5-6 13:23
琴晚上朋友屋企house warming完,唔知C6係咪飲多左酒,返到屋企懶係浪漫咁含情脈脈望住我我都覺得有古怪架 ...
做愛時.....................無呢個行為

別墅

我都冇好耐
就咁錫咀就日日有

子爵府

朝早送左我囡返學就會返屋企啜左我c6先放佢走。夜晚係咁纒住佢黎啜
不過個囡起到我非常正經既,我c6有時引我,我會好嚴肅叫佢正經d

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

C6 食完煙唔刷牙都唔好咀我,更何況打車輪。

大宅

琴晚上朋友屋企house warming完,唔知C6係咪飲多左酒,返到屋企懶係浪漫咁含情脈脈望住我我都覺得有古怪架 ...

點解會少左kiss...?

珍珠宮

回覆樓主:

早排先有同事呻完,話好多年無同另一半拖手錫錫,佢話生bb前行埋,都只係錫一錫嘴仔就開始,佢話好無癮,其實我都唔係好理解,我同老公係日日都會錫錫,出街一定拖住手,已成習慣~

大宅

耐到都唔記得左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

幾耐?一定唔會超過24小時
每日都會錫錫架喎⋯⋯
至於茄輪⋯⋯我唔中意交換口水所以唔會日日 ,不過係隔幾日

男爵府

Kim23456 發表於 19-5-6 15:50
點解會少左kiss...?

口氣係最大問題..........

大宅

cherryyuu 發表於 19-5-7 10:18
口氣係最大問題..........

你地做果時唔會kiss咩

大宅

我都好耐無鍚鍚, C9連鍚都SAY NO

男爵府

Kim23456 發表於 19-5-7 14:20
你地做果時唔會kiss咩

咁唔同既,平時都係沖完涼刷完牙(雖然都仲係有少少味),同埋可以走位去減少kiss呢個環節

大宅

回覆樓主:

我同佢日日都有錫,其實點都好,訓覺前或者訓醒既時候錫下可以增進感情

男爵府

我都已經2年多....

別墅

懷孕後期就無 因為係我唔想 覺得自己肥左醜左 有自卑感⋯⋯

珍珠宮

回覆 cherryyuu 的帖子

我有傷風感冒之類既病就冇。唔想傳染佢。好似而家我病左。佢今日同我講:已經好幾日冇見過我著裙,好幾日冇見過我著既底底。雖然響咁既日子裏,佢都不忘趁我企響廚房從我背面攬住我,吻我後頸。我訓沙發休息,佢會向我彎腰手輕捧住我下巴,雙唇輕印我額頭。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

SsummerTang 發表於 19-5-9 03:35
懷孕後期就無 因為係我唔想 覺得自己肥左醜左 有自卑感⋯⋯

親親唔係靚人既專利喔。我人老珠黃,都照畀我先生錫啦。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

別墅

858D 發表於 19-5-9 06:42
親親唔係靚人既專利喔。我人老珠黃,都照畀我先生錫啦。

可能我對外貌好重視 唔係佢唔錫我 係我覺得唔舒服 我覺得我咁醜樣 好似生食豬扒咁

珍珠宮

SsummerTang 發表於 19-5-9 07:32
可能我對外貌好重視 唔係佢唔錫我 係我覺得唔舒服 我覺得我咁醜樣 好似生食豬扒咁
...
當佢錫妳時,妳有冇留意到佢既「賣相」即是佢看妳既神情,佢向妳既身體語言?
多定睛在妳在佢心中的形象,不定睛在妳在妳自己心中的形象,如此思想方向可會帶到妳去另一境界,a higher ground.
依我經驗,妳不再享受到被親親的經歷未必全在於妳對自己外貌的重視。
我雖然唔係天仙咁靚,曾經生過幾個,而家個肚長期好似懷著4個月胎咁。一食飽飽後,即刻由四五個越變大到7、八個月大。但當我先生親親我時,我可從留意佢望我的神情,身體語言感到我在佢眼中就係女神咁靚。就係個寶,係佢令我感到我係18,22咁靚。
我前夫就做唔到好似我先生咁既賣相。

首頁

尾頁

跳至