夫婦情感

跳至

首頁
45678...26

尾頁

伯爵府

cecibobo 發表於 19-5-8 12:00
剛生完,近一年都冇,我有主動,但佢反應唔大... 你講完好似真係有出
湊小朋友, 都好忙
...

我都明白女人生完BB會少左,我自己都係,個陣時我見我老公多數晚上睇片自己搞掂。咁你有冇留意對方點搞掂?因為我睇人地講男人一定要有地方搞喎

或者你依家試下留意下觀察下先,因為得酒店的數,佢唔認機會又大,唔認你又未必會信,反而睇下搵多d資料睇下係咪,或者真係唔係呢。

自己就調節下試下主動多d睇下佢咩反應,次次都冷淡拒絕既話咁唔洗問都估到8成

複式洋房

花花b 發表於 19-5-8 12:10
我都明白女人生完BB會少左,我自己都係,個陣時我見我老公多數晚上睇片自己搞掂。咁你有冇留意對方點搞掂 ...

好 ! 主動出擊多幾次先

複式洋房

花花b 發表於 19-5-8 12:10
我都明白女人生完BB會少左,我自己都係,個陣時我見我老公多數晚上睇片自己搞掂。咁你有冇留意對方點搞掂 ...

多謝你

大宅

BK Milk勳章

cecibobo 發表於 19-5-8 12:00
剛生完,近一年都冇,我有主動,但佢反應唔大... 你講完好似真係有出
湊小朋友, 都好忙
...

聽你咁講... 真係好有問題呀, 連你主動佢都唔SO, 我覺得佢似係出去搵到食咪唔駛返黎食囉
陀B已經無得搞, 生完都唔要求下, 已經有嫌疑了

複式洋房

fiyue 發表於 19-5-8 12:16
聽你咁講... 真係好有問題呀, 連你主動佢都唔SO, 我覺得佢似係出去搵到食咪唔駛返黎食囉
陀B已經 ...

佢話佢都好攰,推下又一日 推下又一日

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

cecibobo 發表於 19-5-6 18:22
佢係online嫁,所以一定要經過佢先睇到
其實我地大家不嬲都好互相信任,只係今次我覺得好古怪。
最奇怪嘅係 ...

唔比睇電話就多數有點不可比太太知的事情。而我先生是玩女人出軌,所以一碰電話就發癲。

伯爵府

cecibobo 發表於 19-5-8 12:11

加油呀,記得唔好問佢住,主動多幾次睇下咩情況先。

大宅

cecibobo 發表於 19-5-8 11:53
唔會 佢部電話我隨時都可以拎黎睇

咁真係相當可疑

珍珠宮

cecibobo 發表於 19-5-8 12:22

似交咗功課比sp,對住你就無功課交

你話生完一年,小朋友仲好細
即使老公真係出軌,你好大機會選擇原諒
呢段期間除咗繼續小心查證
你可以扮靚啲、着得惹火啲自己去下街,等老公緊張返你

子爵府

上綱睇下間酒店位置系邊,跟住就話某朋友或親人,你老公唔熟的名,等你老公唔可以聯絡求証的人名,就話個個人邊日系個間酒店到見到你同個女人好親熱甘入了去個間酒店,你有月結單,知道邊日book酒店,就話個日有人見到,睇下佢有什麼返應,又可以等佢知道可能已經比人知道,跟住你就同佢講如果是真你會點點點,通常都唔認,話對方認錯人,甘你就叫佢比月結單你睇,如果有酒店資料就真系個朋友無睇錯,跟住問佢個女人系邊個,如果是同事話去做野,都要佢交個人名出來,再打去公司check下有無呢個人,你老公有無玩facebook, IG...上去睇下有無線索

男爵府

BK Milk勳章

cecibobo 發表於 19-5-6 17:37
想請教大家,如果C6 一直有野唔肯坦白可以點做?
事源有次我用佢張卡去買野, 店員話過唔到數要碌多次,我擔心 ...

我個friend 前夫離婚前正正係咁,死都唔肯攞張單出嚟,最後發現用張卡買好多嘢俾小三同旅行。
你個case 超似,個男人又係平時冇嘢,又錫小朋友。
又放假!!!

子爵府

成機叫你老公手機,facebook和IG換上你地全家福的相,以表示對你的愛,同埋你老公可能癢另一部手機在公司或收在私家車內,方便同其他人聯絡

不過你先念清楚,知道真相後你會點處理,你要有晒心理準備才問佢

男爵府

cecibobo 發表於 19-5-8 12:11

有酒店付款紀錄,你主動要求愛愛,佢唔願意,我覺得佢已有其他女人機會好大,仲可能已放咗d感情落去。
如果我係你會當無事發生先,買sexy 內衣褲吸引老公,都係無反應,我諗我會諗定後路。
你記唔記得係邊間酒店?比我會去果間酒店攞印有logo的紙巾或搞搞棒當係佢的衫袋搵到,睇佢咩反應再見招拆招。

大宅

cecibobo 發表於 19-5-8 11:58
酒店附近埋伏(emoji)(emoji)
玩時鐘訂房錢要佢比?唔係一條龍一個總數?
我真係唔識

如果純粹嫖妓,應該唔需要俾酒店房錢,因為集團式經營的巳長租洒店方便D女接客⋯⋯

看你的case,似係同識嘅人去,每個月總有一兩次!可能是小三或炮友!炮友的話應該冇感情瓜葛!小三的話就難搞一點!踢爆之前問下自己底線係邊,要一方面警誡下佢,亦要讓佢明白你的意願!

複式洋房

花花b 發表於 19-5-8 14:23
加油呀,記得唔好問佢住,主動多幾次睇下咩情況先。

知道 多謝你

複式洋房

Ng_Taitai 發表於 19-5-8 14:54
咁真係相當可疑

電話不嬲都比check

複式洋房

秋天與楓葉 發表於 19-5-8 14:58
似交咗功課比sp,對住你就無功課交

你話生完一年,小朋友仲好細

打扮就真係少左嘅...

複式洋房

小虎豬媽媽 發表於 19-5-8 15:13
上綱睇下間酒店位置系邊,跟住就話某朋友或親人,你老公唔熟的名,等你老公唔可以聯絡求証的人名,就話個 ...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)good idea
好 ! 一於試試 ,以我所知應該冇玩IG,佢有冇刪除我就唔知啦 !

複式洋房

little_chamo 發表於 19-5-8 15:15
我個friend 前夫離婚前正正係咁,死都唔肯攞張單出嚟,最後發現用張卡買好多嘢俾小三同旅行。
你個case 超 ...

佢平時真係冇野嫁.... 最後佢點發現係買比小三 ?

複式洋房

小虎豬媽媽 發表於 19-5-8 15:16

成機叫你老公手機,facebook和IG換上你地全家福的相,以 ...

一陣試下叫佢轉先.... 但如果另一部電話 咁我就真係冇辨法知啦!

首頁
45678...26

尾頁

跳至