夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆樓主:

數碼相呢啲野好容易被偷, 呢個先係問題。
而且萬一婚姻破裂佢好容易用呢啲相去威脅你。

瑪瑙宮

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 08:12
如繼續影,日子就一如往常放假可一家三口去玩,每個月照給家用。 ...

你睇自己寫乜, 第時佢會威脅个女比佢影, 唔影就無零用無咩無咩, 影就有咩有咩. 細路女識乜, 呀媽為左家用乜都當唔知.

大宅

stitch2012 發表於 19-5-7 09:44
你真係要用WHATSAPP同佢傾影相問題, 留低證據佢有D咁變態既行為, 相信個官唔會判個女俾佢啦 ...

好難留到證據,whatsapp 他從不透露半隻字,面對面傾,因為他見我一拎起手機就鴉雀無聲。
假如留低到證據,請問除了放usb外,放哪個網可以永久保存?如果放Facebook 私下保存ok?
Fb應該不會關閉吧

大宅

Nancy20090615 發表於 19-5-7 11:45
你睇自己寫乜, 第時佢會威脅个女比佢影, 唔影就無零用無咩無咩, 影就有咩有咩. 細路女識乜, 呀媽為左家用 ...

他講過不會影我個囡,只影我

大宅

lingfu 發表於 19-5-7 09:58
由佢講得出老公係咸濕地望個女下面
又想幫個女沖涼換片etc

現在冇了,現在爺嬤負責同囡沖涼,我返工果陣

瑪瑙宮

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 12:30

佢講你就信啊, 願天佑你个囡平安.

大宅

ricky0223 發表於 19-5-7 09:02
著情趣衫都可以,但影一定唔得,仲要用呢樣野黎威脅你,jm我記得你,你要小,你c6似有性變態,千其唔好比佢 ...

假如離婚,他有探視權,到時他帶囡去邊我都無得管,都幾難阻止他同囡獨處。

大宅

Belavizio 發表於 19-5-7 09:20
如果佢真係為咗呢樣嘢而要嘈交,離婚, 我寧願離婚。因為佢無尊重個家庭,婚姻同你。

是,仲話我都人老珠黃啦,怕乜,要影都選18歲22歲啦,你又不是1822,你怕乜給我影,他仲不停講(你都冇損失)

大宅

stitch2012 發表於 19-5-7 09:44
你真係要用WHATSAPP同佢傾影相問題, 留低證據佢有D咁變態既行為, 相信個官唔會判個女俾佢啦 ...

假如影低左證據,請問放哪個網可以永久保存?
另外,放Google相簿是否都永久保存?
第時換手機,google 相簿內的相會不會無曬?

男爵府

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 12:38
假如影低左證據,請問放哪個網可以永久保存?
另外,放Google相簿是否都永久保存?
第時換手機,google 相 ...

唔會,佢仲可以將D相儲係電腦、手指
唔好俾佢影,佢今日威脅你唔影就離婚,他日你唔聽佢話,佢威脅你公開啲相,咁你係咪乜都照聽照做,甚至影埋個女

大宅

SUMSUM_88 發表於 19-5-7 12:46

唔會,佢仲可以將D相儲係電腦、手指

甘又不會公開,他只供自己看,他影左的相全部都加左pw存入電腦供他自己看

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 12:31
現在冇了,現在爺嬤負責同囡沖涼,我返工果陣
咁平時互動係咪都正常?

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

離婚, 呢D都有得勉強嗎? 佢都SHORT SHORT 地!!!!

大宅

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 12:49
甘又不會公開,他只供自己看,他影左的相全部都加左pw存入電腦供他自己看
...

唔好咁天真啦,好多變態佬俾人啦咗夠話下次唔會啦!! 之後咪又有下次囉!! 心癮根本搣唔甩!

唔明點解咁老定話唔會唔會.....佢放上網唔通話你知咩!!!

你個女慘, 有個唔保護自己個女既阿媽! 有心離婚就點都離到啦!! 駛乜左問右問丫!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇你語氣, 同佢影都係遲早嘅事!!!

男爵府

睇左一段時間,真係頂唔順。你為左一家三口可以開心去街同果幾千蚊家用就將個女送羊入虎口。任何阿媽,發現個衰佬有呢鋪癮,而且越陷越深,都會即刻夾埋個女返外家喇!仲使諗!
有無社工跟你個case呀!搵明愛喇!立定決心走,第日老公要追授養權,照講比法官知,個官會信阿媽的。(當然前題你要同自己爸媽坦白,請佢地幫手照顧女女,你自己出去努力賺錢)個官見你咁努力開展新生活,你贏面高好多。
走喇!唔好再拖了。

伯爵府

建議你搵個機會錄佢音 佢今日要求影呢啲相 你妥協 他日佢又要求再激啲 錄影你地搞野片段 又拎住啲相要脅你 我問你到時點!做人要有底線 做女人更要 除非你真心接受到 願意被影 亦視作一個情趣 如果唔係 請你好好保護自己 今日佢可以拎唔比家用 離婚等理由迫你就範 他日亦可拎住你啲相 迫你去做另一啲事

侯爵府

BK Milk勳章

TRISTATRISTA 發表於 19-5-7 12:30

講咋!到時又用離婚威脅你要影個女你會點?個男人係好,就唔會迫你影!

子爵府

畀面勳章

變態佬痴漢喎,係咪應該要叫佢去睇醫生?

伯爵府

緊係唔影啦!如果想離婚又保障到小朋友嘅,搵次錄佢音關於影呢啲相嘅,然後搵律師攪

首頁
12345...7

尾頁

跳至