夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

早幾日,發高燒39.5度,要求老公車我去看醫生,結果一小時拖一小時,到十點我才說你不載我去,我就自己去,然後他在床上玩手機,由得我走左去。什麼都沒問。
當下好心淡,自問平日都沒有要求你什麼,只是做下好心車我去看醫生,都那麼困難。感覺我所托非人。

男爵府

回覆樓主:

唔算小家,我果個都係咁,自己就無人理照去約朋友,到佢病就呢樣痛果樣唔舒服要你服侍,但又有精神打機

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

manshan86 發表於 19-5-7 14:24
早幾日,發高燒39.5度,要求老公車我去看醫生,結果一小時拖一小時,到十點我才說你不載我去,我就自己去, ...

依家係咁样

子爵府

畀面勳章

回覆 Yee_ng 的帖子

真係心都淡,因為我住村屋,要行岀村口再截車,落車仲要行,如果我樓下就係診所,我真係不會麻煩佢

大宅

早幾日,發高燒39.5度,要求老公車我去看醫生,結果一小時拖一小時,到十點我才說你不載我去,我就自己去, ...

你老公真係過份!找機會同他傾吓。如我老公係咁我會好嬲好嬲(最需要你的時候, 你只掛住玩手機, 太過份)。

侯爵府

你好好,俾著我已經反面

水晶宮

你老公好衰,我老公就算唔關心都會車,我明白你好心淡,我老公都唔係好你好多,我唯有說靠自己

禁止訪問

珍珠宮

開心吸收勳章

好明顯,妳唔及個GAME重要!

百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

回覆樓主:

我一定反面,佢又唔係返工,有緊要野做,或者病左,係得閒訓係床,唔車我去睇醫生,我實返面。 我會睇完醫生返外家,或者酒店租房訓覺好。 唔使通知佢。

珍珠宮

回覆樓主:

一D都唔係小家。。你老公直頭係廢嘅!
日後年紀再大D點算。。。

子爵府

我一定反面。
萬一在街暈左,點算

伯爵府

回覆樓主:

我一定嬲爆!
平時我老公都成日激親我。
不過我病左,佢會take care我
不停提我飲水 煲姜水我飲 提我要食野
煲粥我食 會陪我去睇醫生

如果當我病時掛住玩電話,我只會捻到老左你有事時佢唔會理你

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

本身是否有其他事鬧過交/冷戰中?
定係每次你病左佢都係唔理你?
當然兩種情況都唔係好架喇, 但如果係前者, 我會當係特殊例子囉
如果你每次病佢都唔理你, 咁你自己應該心中有數, 呢個老公值唔值得你再花青春落去吧

子爵府

你地結婚咁短時間,佢又真係太過份

想清楚先好考慮生小朋友

大宅

太過分

男爵府

唔係你小家,係你老公靠唔住

瑪瑙宮

花花b 發表於 19-5-7 21:45
不停提我飲水 煲姜水我飲 提我要食野
煲粥我食 會陪我去睇醫生

好 sweet 啊, 我 ex 我病時唔會郁的, 不過个口會叫我睇醫生喇, 咁大把. 我撞到果度腫左爆膿, 會叫我搽乜喇, 但唔會幫我料理个傷口. 佢覺得个口有郁已經做左好多野.

男爵府

唔小家,佢正賤人

伯爵府

Nancy20090615 發表於 19-5-8 10:25
好 sweet 啊, 我 ex 我病時唔會郁的, 不過个口會叫我睇醫生喇, 咁大把. 我撞到果度腫左爆膿, 會叫我搽乜 ...

佢平時見我生生猛猛女強人咁咪激我囉 到我好似就黎要死咁就會理我架啦上次煮野比油彈到起左個水泡,佢就買紗布幫我痴仲記得日日同我換

首頁

尾頁

跳至