親子旅遊

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

update: #112

見到人在fb講,即刻search,試好多日子都彈出嚟無航班,暫時未見到咩日子有,唔會取消晒掛? 已買出年CNY

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

我都奇怪緊點解冇哂印航
係佢官網搵下年復活節,直頭話冇航班(但我又見好多人買左,如果係賣完應該都有資料)
之前諗左好耐想買CNY...但屋企有事冇心情買機票
睇BK話有消息可能會執,因負債太多,而家要睇下印度政府肯唔肯出錢啦。。。

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

https://tw.mobi.yahoo.com/news/捷特航空停飛後-印度航空也傳財務危機-070137969.html

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

希望佢頂到啦, 唔係冇晒呢啲平機

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都買左復活節大阪,不過印航好似政府有份的。
我見印度5月大選,唔好執呀

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

anpanmenbaby 發表於 19-5-10 03:38
https://tw.mobi.yahoo.com/news/捷特航空停飛後-印度航空也傳財務危機-070137969.html
...

越來越驚添
活在當下,愛得及時

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-5-10 08:36
...

遠期買唔到旅遊保險,千祈咪執啊
活在當下,愛得及時

侯爵府

pm1202 發表於 19-5-10 00:38
見到人在fb講,即刻search,試好多日子都彈出嚟無航班,暫時未見到咩日子有,唔會取消晒掛? 已買出年CNY : ...

唔係嘛!埃航已cut日本、印航又cut韓國,cny想平平哋去滑雪都唔得!

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

有冇JM 打過去印航hotline?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

HAPPYJOCELYN 發表於 19-5-10 10:22
有冇JM 打過去印航hotline?

係 LA, 無人打去hotline 問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pm1202 發表於 19-5-10 09:01
遠期買唔到旅遊保險,千祈咪執啊

即買一年啦

複式洋房

ihpekkleduck 發表於 19-5-10 11:35
係 LA, 無人打去hotline 問

打左,完全唔似hotline。
我問20年新年機票有冇問題,佢只系答,close 左冇位,waiting 都做唔到。

珍珠宮

HAPPYJOCELYN 發表於 19-5-10 11:54
我問20年新年機票有冇問題,佢只系答,close 左冇位,waiting 都做唔到。 :swea ...

好古怪,危
活在當下,愛得及時

珍珠宮

HAPPYJOCELYN 發表於 19-5-10 11:54
我問20年新年機票有冇問題,佢只系答,close 左冇位,waiting 都做唔到。 :swea ...

你買咗 2020 CNY?
活在當下,愛得及時

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-5-10 08:36
...

大阪線情況好似一樣

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22450247
活在當下,愛得及時

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 19-5-10 11:37
即買一年啦

即刻買1年旅遊保險。
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

PCCW2319 發表於 19-5-10 13:42
即刻買1年旅遊保險。

一年好貴

複式洋房

pm1202 發表於 19-5-10 12:28
你買咗 2020 CNY?

係呀,第一次甘早買定飛,點知就拎野
一家買一年保險又太贵,唉!
聽天由命

首頁
12345...14

尾頁