自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

lhbaby 發表於 19-5-10 13:31
要佢核實都好,早些搞完手續早些排隊,因加減人數都會重新排過另一條隊
...

點解要重新排過? 我本身已經有藍卡no. , 只係由4人轉3人, no. 唔係一樣咩?

大宅

hnh_mami 發表於 19-5-10 13:32
點解要重新排過? 我本身已經有藍卡no. , 只係由4人轉3人, no. 唔係一樣咩?
...

我唔識分咩卡,因我問過改佐人數唔同就會唔同原本條隊,我就原本二人申請佐兩年而家加一個人再減走另一個還是二人隊就唔會變

伯爵府

...

不用擔心、不用重新排過、只係減人後去3 人隊、3 人隊比4 人隊更快添
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

子爵府

...

唔使排過架,我又係離婚後減人,4變3,因我號碼已經過左,所以好快查同派樓。主任話埋俾我知前夫排單人都唔使重新排。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

政府咁出信好正常! 因為喺房署record你ex係呢個地址

公爵府

hnh_mami 發表於 19-5-10 11:40
但我有俾離婚份文件(律師樓發出)房署,我前夫登記地址並唔係呢個。

咁你前夫有冇向房署更改通訊地址先?如果冇,咁就會寄返去原本填寫嘅地址啦!

男爵府

sueyee 發表於 19-5-10 15:10
唔使排過架,我又係離婚後減人,4變3,因我號碼已經過左,所以好快查同派樓。主任話埋俾我知前夫排單人都 ...

有你地咁講我就放心

水晶宮

2019新春慶豚圓

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊