懷孕前後

跳至

首頁
12345...19

尾頁

洋房

回覆 LeeLee_FB 的帖子

我排到5月27日喇,到時就會有埋期照唐氏同抽血

別墅

2019勳章

我預產期係22/12 啊

複式洋房

LeeLee_FB 發表於 19-5-13 14:27
回覆 k.chan_hk 的帖子

hello ,醫生預測係 15/12,你呢

我edd係13/12

洋房

Hello! 預產期 12月

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

2019新春慶豚圓

Hello! 我Edd : 29/12 (7w2)

洋房

但我要約到8weeks 先有位見醫生照呀!仲要等多一星期巧緊張💗

大宅

Hello!我edd系12月19,6week既時間去左c+照左超聲波,聽到bb既心跳聲好似火車聲,你地講既閃閃系咪即系心跳聲?
宜家全日都反胃吳想食野,日日訓醒起身都好攰,好似比人打左一身甘

複式洋房

2019勳章

LeeLee_FB 發表於 19-5-13 14:30
回覆 lamleelee 的帖子

同喜 同喜呀,我第一次產檢都是8周先做B超,睇到閃閃超級開心 ...

我未約到私家b超,諗住去家計會做早期懷孕檢查

複式洋房

回覆 kateloveto 的帖子

hi Kateloveto,比d時間再等一等,話不定bb實際周數應該再細d,就無咁快照到,等多一周再去照B超睇睇

複式洋房

回覆 sallybaby123 的帖子

Sallybaby123 ,反應這麽大丫,真是辛苦嗮,不過都要盡量食d野,少食多餐 ,有時反應大都是好事黎既 加油

複式洋房

回覆 popo0706 的帖子

咁就好了,我第一次睇東區,唔知會有d咩檢查,希望可以照到B超

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

複式洋房

回覆 緣由B起 的帖子

前後日子預產期,哈哈話不定到時住同閒房

複式洋房

回覆 Cammymomo 的帖子

hi cammymomo,我都是等到8周先做第一次產檢,放鬆等待,其實我都好緊張,好似等袏好耐咁,很快就可以看到bb和聽到心跳啦

複式洋房

回覆 Jessica0322 的帖子

係啊,閃閃就係心跳丫,照B超度睇到白色閃下閃下就係bb心跳丫,超級開心的,聲音好像火車聲咁 咚咚聲,我6周開始就腰痛,覺得好累,有時肚仔悶悶痛,不過應該都是子宮在脹大,現在差不多9周,好似緩解了很多,因爲我係在職媽媽,所以累了要多d休息下

複式洋房

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

複式洋房

大宅

吳該你牙,我第一次咩都吳識,條腰都好攰同埋反工成日都好眼訓打喊露,,我諗我同你都應該差不多時間edd,我叫人買左clarins查肚既油同膏,系咪要過左3個月先用得?

首頁
12345...19

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊