自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bbyou 發表於 19-5-11 09:10
呢隻係了哥,當年我老爸走失左一隻養左6年的呢款了哥,識講好多野,當仔甘養,突然有日走失了,老爸一个星 ...

好好笑
放下自在

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主

子爵府

Charlotte_mom 發表於 19-5-11 09:20
好正
以前同學屋企有隻花了哥,識講好多野,奶奶打牌,奶奶買送,返黎拿!做咩野呀(仲要係唔耐煩 ...

了哥堅勁,男女老少雌雄聲皆能,打鐵框框聲、機械磨打聲都學倒咖

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至