懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 yuenheungwong 的帖子

行多d,上網睇下有咩d咩食物,食左可以排出瘀血。

複式洋房

kim kim 發表於 19-5-11 22:54
回覆 yuenheungwong 的帖子

行多d,上網睇下有咩d咩食物,食左可以排出瘀血。

Thanks

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Take care!!
想問你呢9week 期間有無咩症狀? 空心胎偽係一樣有懷孕感覺定有無咩特別?

複式洋房

bbg2019 發表於 19-5-14 11:51
Take care!!
想問你呢9week 期間有無咩症狀? 空心胎偽係一樣有懷孕感覺定有無咩特別? ...

冇症狀呀就係,我到依家呢一刻仲有胸脹痛,但肚餓同胃氣前排好嚴重,依個星期緩和左。
冇肚痛冇出血
依家抽左血驗hcg ,星期四再去見醫生,確定係空心胎就寫紙我入院了

複式洋房

mmlmm 發表於 19-5-14 11:59
冇症狀呀就係,我到依家呢一刻仲有胸脹痛,但肚餓同胃氣前排好嚴重,依個星期緩和左。
冇肚痛冇出血
依家 ...

唔好諗太多,和你先生互相支持,祝福你

複式洋房

mmhop 發表於 19-5-14 14:12
唔好諗太多,和你先生互相支持,祝福你

多謝你呀

複式洋房

mmlmm 發表於 19-5-10 19:17
對唔住 影響各位孕媽心情啦
第二胎了 經期好亂
1月5-1月10正常m

我收到第一份report,HGc係6-7w
好緊張 仲有第二份要明天先收到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

民房

我聽日5月15日返瑪麗照,我都怕係空心胎,醫生話佢長得很慢

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
611apple 發表於 19-5-14 23:53
我聽日5月15日返瑪麗照,我都怕係空心胎,醫生話佢長得很慢

你照左未呀?
我收到第二份報告了 ,HCG跌了萬幾,沒希望了

民房

mmlmm 發表於 19-5-15 14:02
你照左未呀?

照左啦,都係冇BB,醫生話要再等下星期5月22日再照如果冇就要做手術

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

mmlmm 發表於 19-5-15 14:02
你照左未呀?

唔好唔開心!天使一定會返黎你身邊!
我都小產過兩次!正調理身體中!
大家要努力呀⋯⋯

複式洋房

611apple 發表於 19-5-15 14:10
照左啦,都係冇BB,醫生話要再等下星期5月22日再照如果冇就要做手術
...

祝福你,我聽日又再照啦唉

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
yuenheungwong 發表於 19-5-11 23:14
Thanks
食木耳可以去瘀血,我試過效果唔錯

民房

Rainbow0709 發表於 19-5-16 00:25
食木耳可以去瘀血,我試過效果唔錯

Thanks

洋房

回覆 kim kim 的帖子

唔好意思, 我請問你當時係唔係都會有害喜既感覺?
有無作嘔做悶既感覺架? 定係排清左之後先無害喜感覺?

洋房

加油,好好調理下,b仔好快會返來~

大宅

樓主,點情況呀?

複式洋房

回覆 suet410 的帖子

無害喜感覺,無流啡,無肚痛,無無胃口。只有一樣就係個胸漲

別墅

調理好身子再黎過,take care

複式洋房

Rainbow1469 發表於 19-5-15 21:54
唔好唔開心!天使一定會返黎你身邊!
我都小產過兩次!正調理身體中!
大家要努力呀⋯⋯

我剛做完ivf bingo.左4w, ,今早突見紅都肚痛,晏就仲流血塊添 之前都試過一次流產,現在係醫院,等自然排出來, 都好唔開心,但明白可能佢本身有問題,所以都自然淘汰啦,唯有等身體康復後,再調理,再努力過(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊