潮流時尚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章

Chole 發表於 19-5-14 15:32
Good good good! 咁我見到有好嘢就可以放心order

妳想入甚麼色?
我就想暑假前入個 raisin lindy 26....4月見過一次唔知係咪比錢太慢 入好咭資料就話sold

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Hello...

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我想買Bolide 27, 你隻色靚,藍色亦好。

今日Ireland 有個黑色Lindy 30。

Cheuk2012    發表於 19-5-15 23:09

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章

Chole 發表於 19-5-14 15:55
我想買Bolide 27, 你隻色靚,藍色亦好。

今日Ireland 有個黑色Lindy 30。

如果我見到 Bolide 27 有靚色一定報告

online 好多時都有正野lindy special strap 真係好毒
Hello...

伯爵府

回覆 kamanma 的帖子

Thank you thank you!

伯爵府

回覆樓主:

而家有隻黑金大馬!!

Cheuk2012    發表於 19-5-15 23:10

水晶宮

ggbwong 發表於 19-5-14 16:44
而家有隻黑金大馬!!

好毐
我冇大手袋大馬我太大了妳唔啱呀?
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 19-5-14 16:45
好毐
我冇大手袋大馬我太大了妳唔啱呀?

唔啱呀。太大隻。pm就好了!!

水晶宮

ggbwong 發表於 19-5-14 16:46
唔啱呀。太大隻。pm就好了!!

same same
估唔到online 有咁多好嘢
Hello...

水晶宮

Clphkg 發表於 19-5-13 14:07
其實我想問呢 bolide 斜孭得唔得??

online fr 啱啱見到有個mini bleu encre 可以斜孭

Cheuk2012    發表於 19-5-15 23:10
Hello...

複式洋房

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-5-11 13:17
Thanks cc
我一樣係ship uk 屋企,今次就蝦子餅幫帶返hk
我30/4 order 本身3/5 送貨,但 ...

It’s lovely!
France online store can ship to UK address?
Many thanks!

複式洋房

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-5-14 17:17
online fr 啱啱見到有個mini bleu encre 可以斜孭

I missed it! I am also looking for a mini bolide (emoji)

水晶宮

Fattabgab 發表於 19-5-14 22:49
It’s lovely!
France online store can ship to UK address?
Many thanks!

thanks
of course can ship UK
Hello...

水晶宮

Fattabgab 發表於 19-5-15 00:25
I missed it! I am also looking for a mini bolide (emoji)

Hope that it will appear again
Hello...

大宅

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-5-13 22:35
Thanks Szekun
如果去到歐洲巡唔到袋,真係都幾失望㗎,我都試過除左Leather charm n silk acce ...

佢地去果時都online store 都無咩款 想份入都無 不過都訂左個charm 佢地幫手拎左

男爵府

kamanma 發表於 19-5-11 12:11
gris etain Bolide 27 @ France online order 雖然冇得退稅,但都比HK 平左足足 一萬 :m ...

請問可唔可以request邊一日送貨架?
因為黎緊老公表妹會去英國旅行
想叫佢幫我帶返香港呀

男爵府

kamanma 發表於 19-5-14 17:17

想問下知唔知mini bolide同mini halzan邊個容量大啲呀?
我本身有個mini halzan
但心思思又想買袋

水晶宮

Carriegerrard 發表於 19-5-15 11:07
想問下知唔知mini bolide同mini halzan邊個容量大啲呀?
我本身有個mini halzan
但心思思又想買袋:laugh2c ...

其實容量十分接近分別不太大,mini bolide 容量多DD .....係嗰底厚身少少
mini bolide so cute
mini halza 囉嘢就方便得多

男爵府

kamanma 發表於 19-5-15 11:22

其實容量十分接近分別不太大,mini bolide 容量多DD ..... ...

咁我考慮入唔入手先

水晶宮

Carriegerrard 發表於 19-5-15 11:05
請問可唔可以request邊一日送貨架?
因為黎緊老公表妹會去英國旅行
想叫佢幫我帶返香港呀

H 用 Fedex uk Fedex 勁老土冇得request day n time, 只
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-5-15 11:25
H 用 Fedex uk Fedex 勁老土冇得request day n time, 只

咁要諗下先
費事阻到表妹嘅旅程

首頁
34567...14

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊