自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 +5熱血勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
klnbbq 發表於 19-5-16 14:27
無水籠頭呢D,但自己裝上墙,跟住套上現在水籠頭就可以用得,$698包兩支芯
...

唔係水龍頭呀,係我圈住果舊接駁器(轉換器)。因為我未買過,所以一定要用埋圈住的才可

$698兩支complete 芯咁抵!喺边買呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

ry 發表於 19-5-16 15:09
唔係水龍頭呀,係我圈住果舊接駁器(轉換器)。因為我未買過,所以一定要用埋圈住的才可

$698兩支complete ...

係有埋架~

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 +5熱血勳章

klnbbq 發表於 19-5-16 15:19
係有埋架~

有冇地址同鋪頭名?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章

無水籠頭呢D,但自己裝上墙,跟住套上現在水籠頭就可以用得,$698包兩支芯
...

請問係邊度買?

大宅

BB防敏心得分享勳章

Doulton 座檯式

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
...

邊間咁平,698有兩支芯?謝謝

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
朋友介紹Everpure

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
ansonbbb 發表於 19-5-17 11:26
邊間咁平,698有兩支芯?謝謝

可能記錯都未定,$698+$150多一支芯,类似,在街站 jion, 現在找不番,要隨時留意,我無記低資料

侯爵府

2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

Amway用左十幾年

男爵府

發表於 前天 08:21 |顯示全部帖子

回覆樓主:

amway

大宅

發表於 昨天 08:00 |顯示全部帖子

回覆樓主:

用doulton枱底款6年, 好好

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 昨天 09:14 |顯示全部帖子
bb豬媽媽 發表於 19-5-20 08:00
用doulton枱底款6年, 好好

我也是這品牌楷底款式2年好用慳位正

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 09:36 |顯示全部帖子
klnbbq 發表於 19-5-18 07:58
可能記錯都未定,$698+$150多一支芯,类似,在街站 jion, 現在找不番,要隨時留意,我無記低資料
...

前日在街站買,$698 一套(一支芯),$1059 一套+多一支芯。

大宅

發表於 昨天 10:32 |顯示全部帖子
lungsiu 發表於 19-5-20 09:36
前日在街站買,$698 一套(一支芯),$1059 一套+多一支芯。

係~同一款

男爵府

2019勳章

發表於 昨天 11:19 |顯示全部帖子
回覆 lungsiu 的帖子

請問響邊?

大宅

發表於 昨天 11:24 |顯示全部帖子
印像中得doulton 同3M有美國安全認證,其他牌子吾建議買。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 14:14 |顯示全部帖子
MRSYUNG 發表於 19-5-20 11:19

請問響邊?

灣仔莊士敦道近大新銀行 (大有廣場對面),佢係一架流動貨van仔泊在路邊,可以簽卡買。

男爵府

2019勳章

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子

THX!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊