美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

whspang 發表於 19-9-19 03:38
我覺得佢地專登開好細,拖慢黎做..
其實做客既見唔到效果便走,邊度有咁多水魚
...

唔係阿,我打左三次都有明顯變淡

男爵府

whspang 發表於 19-9-19 03:38
我覺得佢地專登開好細,拖慢黎做..
其實做客既見唔到效果便走,邊度有咁多水魚
...

一直都係話佢哋做得反而係好進取,能量開得足喎!之前就已經有jm話因為佢哋係逐次收費,所以如果冇效果,客人根本就唔會再去下一次,學你話齋就唔會有水魚啦!
利申:一直喺佢度做療程,有效果,滿意㗎!

大宅

我係A記打過8次1064, 曬斑就完全無晒, 但荷爾蒙斑就完全無改善, 佢地叫我比D耐性, 但我無信心佢地有能力打到荷爾蒙斑, 所以之後無再去啦

禁止訪問

男爵府

LKAAUI 發表於 19-9-18 18:23
我有個同事都話A妹打斑係完全冇效, 仲要成日西佢面, 因為佢唔肯加錢買佢D cream 同mask, 所以對我個同事勁 ...

我都係A妹打喎,個個都好禮貌,冇人西面。耐5時係會問下有冇防曬、mask 要配,啱價我會買,5買既,佢地最多會話優惠做到幾時,有需要再搵佢地,完全5 chur亦無hard feeling.

別墅

janicewong888 發表於 19-5-12 11:25
我喺A 記打左1064大半年,都洗咗幾千蚊,但上星期睇review,冇乜改善,睇住两張冇乜分別既對比相,連consul ...

我係A+打左9次1064,膚色均勻左,但斑就冇嘜改善,但佢地話已經好左好多,叫我比d耐性,可能要打多10次。所以我最近去左另一間打pico,打左一次d斑已經淡左,所以唔會再去a+到做

大宅

我都係去呢間打1064同facial,暗瘡印同少少曬斑搞得掂喎,係咪打完之後防曬做唔足?我自己去左5-6次之後皮膚好番好多

禁止訪問

大宅

janicewong888 發表於 19-5-12 11:25
我喺A 記打左1064大半年,都洗咗幾千蚊,但上星期睇review,冇乜改善,睇住两張冇乜分別既對比相,連consul ...

是不是醫生主理?打班真係要找有專業醫生的醫美先有信心保證,上綱睇過他們脫毛才有口皆碑

大宅

mimilam19 發表於 19-9-27 18:50
我係A+打左9次1064,膚色均勻左,但斑就冇嘜改善,但佢地話已經好左好多,叫我比d耐性,可能要打多10次。 ...

Hard sell嗎?

別墅

TobiLai 發表於 19-9-28 15:18
Hard sell嗎?

因為我即時睇到效果,所以我有join plan,唔覺得hard sell

男爵府

2024年龍年勳章

我係A+打左9次1064,膚色均勻左,但斑就冇嘜改善,但佢地話已經好左好多,叫我比d耐性,可能要打多10次。 ...

之後去了邊間打pico?

男爵府

可唔可以分享下你去左邊間打

別墅

lovely_summer 發表於 19-9-28 21:34
可唔可以分享下你去左邊間打

唔知係咪可以直接開名,熊黛林代言嗰間 (per .....),最近喺IG有試做價$288

禁止訪問

男爵府

mimilam19 發表於 19-9-28 23:45
唔知係咪可以直接開名,熊黛林代言嗰間 (per .....),最近喺IG有試做價$288
...

hard sell 嘛? 你join course?

別墅

lovely_summer 發表於 19-9-29 00:35
hard sell 嘛? 你join course?

我覺得唔算hard sell,可能因為我join course

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

禁止訪問

首頁
12345...7

尾頁

跳至