美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

2019勳章

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

Boboma788 發表於 19-10-1 22:36
你係咪去a妹,冇去aplux,想問問知唔知有咩分別,之前去過收三百幾試做勁hea,勁快掃完就開始sell,驚驚:hor ...

我只係去A妹打斑,我主要打pico部機,都做過3-4次excel v。而家打淨一、兩成就開始隔疏D去,同埋試咗兩次新果部zoomper 。我冇去過A+呀。
兩間同一老板,5同地點,儀器都5同 ,jojn plan后5可以兩間扣。但剛剛又合併咗,好似又得。

可能我第一次試做時,都預咗開plan,所以5覺佢sell.跟排佢地又問我想5想upgadre 個plan,我話除佐打斑,我冇野想搞,直接 say no,佢地都冇 chur 喎

複式洋房

whspang 發表於 19-9-19 03:38
我覺得佢地專登開好細,拖慢黎做..
其實做客既見唔到效果便走,邊度有咁多水魚
...

同感,我係A記兩間店都做過,度數低,完全冇效果。真係拖慢來做

複式洋房

Boboma788 發表於 19-10-1 22:36
你係咪去a妹,冇去aplux,想問問知唔知有咩分別,之前去過收三百幾試做勁hea,勁快掃完就開始sell,驚驚:hor ...

有冇第二間好既介紹。之前仲諗過去

禁止訪問

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓

lily77920 發表於 19-9-30 17:15
請問jm打5次用左幾錢? 佢地點樣保證一定有效, 你都係打一次就work嗎?

我係朋友介紹有9折, 5次$16000左右,佢地講明無效果有錢退,打一次荷爾蒙斑已差不多淺左一半,同理膚色比A妹打得更白

大宅

2019新春慶豚圓

siuu198918 發表於 19-10-1 18:56
應該唔會有保證,人人皮膚質素唔同,不過我見好多都6次係一個療程,普通斑應該一個療程就清到, ...

有啊, 我果間講明一次見效, 冇效退錢的~

大宅

a+,a妹..我2間都試過...1064打過7-8次..影相時..都係無咩分別..好勉強咁搵到1丁點係淺左...之後佢話我d係荷爾蒙斑,
係難搞架啦..ok..之後再戰cwb a妹..做pico...join左15000..打晒再+補錢+生日6折...打左6-7次...都係搞唔掂..意思係...無淺到..仲深左....佢地話..我起左底層d色素上來..要慢慢打wo...最後2次..我話有d失望....佢地先係咁2..打左2.3點結蕉...但都幫助唔大..
洗左約3萬..無小到...但可能淺到dd既....

ps:之前呢到太多打手了....所以先一堆人去試....當然有d人話有效..有d人話無效...打斑之路太長了..如果只諗住打幾次..就會無晒...其實..係無可能的...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

masaki126 發表於 19-10-5 05:14
a+,a妹..我2間都試過...1064打過7-8次..影相時..都係無咩分別..好勉強咁搵到1丁點係淺左...之後佢話我d係荷 ...

多謝分享!

複式洋房

回覆 littlegirl3298 的帖子

佢哋標榜話單次,其實我係雀斑,但一直拖症做,每次用勁低能量1064激光同我做,每次都叫我加野做,有一次我有加Mask 做我覺得個美容師就打得好d,但唔加野做佢地就做得好hea做咗5次我啲斑完全冇淡過,同埋呢度有好多佢地公司請既打手幫出post ,所以大家咁好中伏

別墅

MasMan 發表於 19-9-27 12:57
咁你塊上仲有好多斑嗎?

唔係啊我D斑清哂架啦, A記無打之後我去咗另一間專打荷爾蒙斑既中心打, 打清哂我依家又係第2間D細店仔做緊無針埋線~ 你可以睇下我開個post, 你要資料就再話我知啦~

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我係a+打過4次1064,同a妹打過picocomb 1次,不是連繼每個月打,頭2-3次打得密一點,第1,2次打1064我覺得好明顯,可能淺層斑,之後就效果就冇咁出,拍照對比BA話全面底層白咗,但期間有擦其他skincare 如vitamin c, retinol,AHA..., 打picocomb 一次就唔覺有明顯,所以冇再試。

打1064除左第一次,聽BA講都有開到1.8度,個人覺得太低度數未必有用,但開得太大,有可能有反黑問題,或每個人對痛忍受程度都不同,接受唔到。

複式洋房

leoanahuang 發表於 19-10-4 21:09
有啊, 我果間講明一次見效, 冇效退錢的~

邊間啊?會唔會好hardsell呀?有單次嗎?

禁止訪問

2019勳章

珍珠宮

masaki126 發表於 19-10-5 05:14
a+,a妹..我2間都試過...1064打過7-8次..影相時..都係無咩分別..好勉強咁搵到1丁點係淺左...之後佢話我d係荷 ...

我打A+打咗3年,每年打3次左右, 雀斑淺咗好,但有一撻斑一直無分別,我做就係荷爾蒙班同晒斑既分別了!

A妹pico我試打一次,覺得同1064無乜分別。但後來我介紹既朋友去打,佢打結焦,即刻好有分別,少咗一半有多,爭好遠。

所以,我覺得每個人既情況同埋打法都會有影響。

大宅

2019新春慶豚圓

ipipman 發表於 19-10-7 19:04
邊間啊?會唔會好hardsell呀?有單次嗎?

我覺得全程感覺好好,唔覺hardsell, enlighten + excel v試做價仟幾,
有得逐次收費, 如果怕hardsell, jm試一次咪知啱唔啱自己

珍珠宮

iris007 發表於 19-10-7 11:32
我係a+打過4次1064,同a妹打過picocomb 1次,不是連繼每個月打,頭2-3次打得密一點,第1,2次打1064我覺得好 ...

係,唔同度數又有影響。話說我頭兩次度數大1. 6,效果明顯,但覺得太刺激,所以停咗。
之後第二年去,打細啲度數1. 4,唔會咁刺激,但都有效果,所以我而家就打返1. 4,唔怕反黑唔會咁乾。所以每個人都要試咗先知。

大宅

2019新春慶豚圓

IloveJJ 發表於 19-10-9 13:18
我打A+打咗3年,每年打3次左右, 雀斑淺咗好,但有一撻斑一直無分別,我做就係荷爾蒙班同晒斑既分別了!

A ...

打斑唔一定打結焦先好, 我有個fd之前搵醫生打結焦, 打左6次, 係就係無晒D斑, 但近年又曬番晒D斑出來,
佢都話果陣佢打結焦其實都好驚, 因為醫生講明一處理得唔好或者R到佢甩咁就仲衰左, 有機會留印..
跟住我前排介紹左佢去我打開間打斑中心打, 打完D斑變左D皮屑甘, 唔會有咩損傷, 之後隔左排D皮屑就自動甩, 色斑都淡左大半, 佢話佢嘴邊細粒D斑仲一次過清晒, 狂讚我好介紹 又話下次個tea佢既

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊