使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

入去又搵唔到提醒我d乜?可以點清除,昨天del左再裝就無左,今日又彈出來,好煩

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,請問有沒有看過手機上的 notification note ? 有 BK 的通知 ? 謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-5-14 09:57
你好,請問有沒有看過手機上的 notification note ? 有 BK 的通知 ? 謝謝 !

就係入邊冇通知,我用iPhone同Android一齊同一時間login同一個啊account,Android右上角有三個通知,但用iPhone冇架

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

小肥花 發表於 19-5-14 10:05
就係入邊冇通知,我用iPhone同Android一齊同一時間login同一個啊account,Android右上角有三個通知,但用i ...
你好,請嘗試清除 BK APP 內的資料及快取,然後重新登陸帳戶,謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-5-14 11:02
你好,請嘗試清除 BK APP 內的資料及快取,然後重新登陸帳戶,謝謝 !

唔得,又係要del左個app重裝

管理員

小肥花 發表於 19-5-14 11:41
唔得,又係要del左個app重裝

你好,重裝後,用不用再登入你的BK帳戶 ?

大宅

特派員 發表於 19-5-14 11:56
你好,重裝後,用不用再登入你的BK帳戶 ?

而家無問題啦,thank you so much

大宅

特派員 發表於 19-5-14 09:57

你好,問題持續發生,難道我每次都要去系統清洗資料或重裝才能解決?

管理員

小肥花 發表於 19-5-20 09:52
你好,問題持續發生,難道我每次都要去系統清洗資料或重裝才能解決?
你好,請提手機型號 及 Android 操作系統版本,以便了解,謝謝 !

大宅

特派員 發表於 19-5-20 18:00
你好,請提手機型號 及 Android 操作系統版本,以便了解,謝謝 !

華為 mate20, android 9

管理員

你好,了解後,這情況是由於BK發出的推送訊息,一直保留在推送通知欄內,所以 app logo 右上角會有紅點提示,只要點按查看或清除,便可以解決。

首頁

尾頁

跳至