夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

做個靚太 發表於 19-5-13 13:44
臨近結婚,係會特別多野諗~
我記得當時,提早半年就已經成日發夢,到左結婚果日啦~仲邊有心情諗做愛~
我老 ...

他對我的愛冇變,而且越來越多。只是性方面親密感少了,這方面令我有點不開心。
我都想有種男友好掛住我,好想要我的感覺。

別墅

Bombmum 發表於 19-5-13 23:30
他對我的愛冇變,而且越來越多。只是性方面親密感少了,這方面令我有點不開心。
我都想有種男友好掛住我, ...

係 我同伴侶感情都好好 但係就係只差呢方面 有時主動想要 佢仲會話反我咸濕 漸漸我自己都冇再點要求佢了

洋房

我都係,仲要一個月一次,有時一個月都無。仲話想生BB,我諗我生唔到啦。

大宅

MandyPigg 發表於 19-5-13 18:06
續上:

佢連錫都唔太熱衷,記得以前佢主動都係錫額頭,錫咀都會,但唔會濕吻 同過好姐妹講過佢地都話好 ...

多少次都唔系問題,問題系佢系男人唔熱充哩方面,除非你自己都系啦,如果唔係你主動都唔做,點過人世。

男爵府

其實會唔會真係有男士對呢方面唔特別渴求呢

大宅

Bombmum 發表於 19-5-13 08:09
我和未婚夫拍拖兩年半,將於九月結婚。我們關係和諧,從生活大小事上感到他很愛我的。近幾個月我們少了一份親 ...

我相信壓力大家都會有,但攪到未結婚都已經咁樣。假設没有第三者問題,那就是babykindom 裡最典型的性需要資源錯配情况。

除非你都没所謂,可多可少,否則真的要商量下。因為長時間的生活磨擦下,此問題好大機會就是令你們婚姻出現危機的誘因。

所以早點處理,好過將三人行,甚至四人行時才去處理。到時更加唔到你可以話事,一切更加被動~

別墅

樓主 我覆唔到你架 因為我係新acc 一年左右咋

瑪瑙宮

一顆心 發表於 19-5-14 01:18
多少次都唔系問題,問題系佢系男人唔熱充哩方面,除非你自己都系啦,如果唔係你主動都唔做,點過人世。
...

新婚都一個月一次, 好快就一年幾次, 生埋就變零, 點捱落去有幾十年, 好現實的問題. 一係去睇性治療師.

大宅

咁又真係有啲男人係對性無咩興趣既, 不過佔少數囉.
我都唔明點解有啲男人可以好幸福, 但有啲男人想要都無.

洋房

大宅

Nancy20090615 發表於 19-5-14 10:34
新婚都一個月一次, 好快就一年幾次, 生埋就變零, 點捱落去有幾十年, 好現實的問題. 一係去睇性治療師.
...

一個唔鍾意做,一個想要,未結婚唔一齊住無做都無咁難受,日日對住,日子仲難過。

瑪瑙宮

一顆心 發表於 19-5-14 12:06
一個唔鍾意做,一個想要,未結婚唔一齊住無做都無咁難受,日日對住,日子仲難過。
...

我未結婚時, 對尼樣野 (一个多一个少) 覺得應咳問題都唔會話大丫, 只要大家真心喜歡對方, 其實唔係架.

大家一齊因年紀大變漸少就話, 一開始就係咁, 好難捱.

大宅

MandyPigg 發表於 19-5-13 18:06
續上:

佢連錫都唔太熱衷,記得以前佢主動都係錫額頭,錫咀都會,但唔會濕吻 同過好姐妹講過佢地都話好 ...

會唔會係gay?
留意下

別墅

qee 發表於 19-5-14 12:30
會唔會係gay?
留意下

我都有笑住問佢,佢講笑咁回反我話:係呀,我係gay架 想lin死佢

佢都有摸我,佢自己都有反應,但係冇再進一步囉 佢話 有反應就要做架咩? 愛你就要攪架咩? 無言 , 但佢其他地方都好錫我,咩都就我,相處都開心,就係個方面就

我而家都漸漸冇想個方面,冇咁主動囉(成日做主動再俾人拒絕好醜又好冇引)

瑪瑙宮

MandyPigg 發表於 19-5-14 13:42
我都有笑住問佢,佢講笑咁回反我話:係呀,我係gay架 想lin死佢

佢都有摸我,佢自己都 ...

其實, 你真係留意下佢係咪基/有其他女人. 而家佢以其他方面滿足你.

後生仔點會唔攪, 體力都會回恢得超快, 工作點攰都需要出火, 佢唔主動都應該會叫你主動 (手手口口).

雖然話, 有 d 男人係唔好性, 但都唔會後生就一個月都無一次.

珍珠宮

男人七老八十都會有性趣,
一個月一次仲唔成功一定有D原因
我會懷疑有第三者

複式洋房

MandyPigg 發表於 19-5-14 13:42

佢都有摸我,佢自己都 ...

完全明白,俾佢拒絕得多,或者成日見到佢咁攰冇精神搞,令到我都唔好意思成日主動提出

別墅

回覆樓主:

我姐妹都話係味有第三者/佢自己攪掂, 但我都幾肯定係兩樣都冇。

因為佢行程又知曬 佢又主動報告,電話又隨我睇。。。至於自己攪掂,咁我又冇跟實佢我都唔敢100%肯定, 但見佢沖涼時間正常冇特別耐,又冇睇AV 既習慣。。。之類就覺得佢冇囉

伯爵府

Bombmum 發表於 19-5-13 08:09
我和未婚夫拍拖兩年半,將於九月結婚。我們關係和諧,從生活大小事上感到他很愛我的。近幾個月我們少了一份親 ...

我覺得睇人,我同前男友分手無耐,之前都拍了7,8年,佢對呢樣好熱衷的定對我個人,一齊住時日日都想,後尾分開住,一星期都想要1,2次,佢接近50了

珍珠宮

減齡達人勳章

我結婚過18年,年紀一定比你大!仲要生咗兩件。我和老公都比你地多。
男人點會冇需要,就算七老八十,都想要,力不從心,摩摩揸揸過下手癮都好。
當然年紀越大,就一定冇以前後生嗰種衝勁,但你未結婚已經甘,結咗婚好容易得番一年四季,遅啲就春秋二祭,再遅啲直頭獨守空房

首頁

尾頁

跳至