美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章 畀面勳章

babycici008 發表於 19-7-19 00:15
我朋友去左廣州醫院整,成個眼袋無左,割埋雙眼皮,整得好靚,原全唔似割過黎
...

但大陸整驚驚喎

民房

siuu198918 發表於 19-8-24 19:26
我做左,要兩萬幾唔知算唔算合理價,但應該唔係最平,我99早過我做兩萬唔洗
...
邊間?效果好好

民房

回覆 siuu198918 的帖子

[size=1.25em]可否給我資料呀 ? 要做多久時間呀 ? 有冇相片給我看一看 . 唔 該
[size=1.25em]有朋友的朋友做過羅醫生, 話他15分鐘做完, 價錢都平, 我睇過她做前及做後的相片, 是超OK的, 但我看到較早前看到一些的留言, 話他都是不好的, 我本人超怕痛 , 所以請大家給我多D資料吧, 謝謝

民房

好呀 , 唔該晒你, 其實我有朋友的朋友做過羅醫生, 後來我問朋友可否給她的朋友相片給我看, 她朋友好好 , 給我看未做前及做完後的相片看, 真是超得 , 她仲說因為羅生未出名所以價錢平仲好手快 , 15分鐘就OK晒 , 但之前看到一些留言說他不好, 所以我有點怕, 我亦想去做HIFU 及無針埋線 , 但都是看到一些留言說對眼袋是沒有幫助的, 所以請大家給我多D資料吧, 謝謝各位.

別墅

2019勳章

bowieloke 發表於 19-8-25 17:20

好呀 , 唔該晒你, 其實我有朋友的朋友做過羅醫生, 後來我問朋友可否給她的朋友相 ...

成個手街過程冇可能15分鐘做完,個人經驗

別墅

2019勳章

bowieloke 發表於 19-8-25 16:41

可否給我資料呀 ? 要做多久時間呀 ? 有冇相片給我看一看 . 唔 該

全香港咁多醫生搵個俾到信心自己,你朋友做完又好,而且15分鐘就做完唔直接搵同一位做?

手術前有藥要食,個到都要等時間,再等醫生畫位,訓上手術床,再貼d野係身,到打麻醉再開始,呢到都唔止15分鐘

民房

可能她沒有講事前及事後時間給我, 只有講15分鐘完成手術架,

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊