自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
小小豆 發表於 19-5-15 11:40
要消費嗎?就甘去飲杯奶茶好似好怪

coupon上冇寫要消費,但淨飲奶茶喺好怪,我去嘅話我會要一個菠蘿包

子爵府

回覆樓主:

伯爵府

tracy0927 發表於 19-5-15 12:08
coupon上冇寫要消費,但淨飲奶茶喺好怪,我去嘅話我會要一個菠蘿包

有架-?可以堂食?
呢個真係唔知

大宅

tracy0927 發表於 19-5-15 12:08

Ok,我明啦,thx
但好似唔係間間太興都有波蘿包哦

子爵府

小小豆 發表於 19-5-15 12:38

Ok,我明啦,thx

咁啱我屋企附近的太興有麵包賣埋

wcpcelia    發表於 5 天前

大宅

tracy0927 發表於 19-5-15 14:16

好似得油塘果間太興有

子爵府

小小豆 發表於 19-5-15 14:32
好似得油塘果間太興有

是嗎?我真喺住油塘

大宅

tracy0927 發表於 19-5-15 14:37
是嗎?我真喺住油塘

好似真係啊
睇下有無jm報料話其他分店都有

大宅

請問太興是否有多士叫。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

回覆樓主:

可以在堂座叫了奶茶再自行外賣,再拎張單去找數,咪一蚊都唔俾佢賺囉

子爵府

2019新春慶豚圓

CTPIG 發表於 19-5-15 21:03
可以在堂座叫了奶茶再自行外賣,再拎張單去找數,咪一蚊都唔俾佢賺囉

堂食唔係用玻璃杯?

子爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
salok 發表於 19-5-15 23:41
堂食唔係用玻璃杯?

我記得冰鎮奶茶好似係用膠杯,

別墅

terrylyy 發表於 19-5-15 08:05
已换, 謝謝通知!但想用第二個电话再㩒已換晒,一分钟內換罄!
所以第一日0813仲攞到都算ok

別墅

tracy0927 發表於 19-5-15 14:16
係喎,我都冇諗過可以嗌麵包類嘅堂食, 仲諗住要買個貴飯堂食添

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

CTPIG 發表於 19-5-15 21:03
jm 試左話我地知吖 !

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

qwertyasdf 發表於 19-5-16 17:11
jm 試左話我地知吖 !

叫走冰,唔晒野,jm們可叫埋走蓋,更加環保,記住帶自家水樽去外賣。

大宅

CTPIG 發表於 19-5-16 22:08
叫走冰,唔晒野,jm們可叫埋走蓋,更加環保,記住帶自家水樽去外賣。

咁你其實試左未??(emoji)

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

請教,係咪screen shot左個卷就可以去換?
我影低左,未去換呀

大宅

qwertyasdf 發表於 19-5-16 22:13
咁你其實試左未??(emoji)

Yes

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊