美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Cosmax 打完第13次斑 (^^) 更新 2019年5月3日
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21528929&fromuid=464848

再開新 post, 繼續分享。

侯爵府

7月初終於試做左 picoway, 因為怕痛搽左麻膏先打, 一共做3個頭, 一個打黑色素, 一個嫩膚, 最後做cooling, 打完後只係臉側邊有少少紅, 返到屋企已退晒。第二朝皮膚白左少少, 到依家幾星期, 嗰幾點頑固荷爾蒙斑開始化開, 更加淡。我由最初大半臉頰有荷爾蒙+曬斑開始打, 一年半時間, 到依家只剩返幾點頑固淺左好多荷爾蒙斑, 雖然 cosmax唔平, 但真心覺得非常值得, 幫我拾回不少自信。

男爵府

請問打 laser / pico 前後會full 邊款 mask?

侯爵府

回覆 lulub2010 的帖子

打前 3-4日敷 Natural Republic snail mask, 打完後早晚 搽7天 Endore care Ampoules SCA40 精華

禁止訪問

侯爵府

回覆 MomKim 的帖子

唔駛用驚訝, 我只打了1 次 picoway !

禁止訪問

侯爵府

係呀! 因為我主要有多年荷爾蒙班, 見醫生時已講比較難除, 需要打既時間較長。其餘晒班, 打左4次已清晒。

禁止訪問

侯爵府

荷爾蒙班係好深層班, 除班步驟係先將黑色素抽出, 打散, 再由自身新陳代謝將佢代謝走。係第一階段抽出黑色素, 打 laser 同 pico 效果相同, 咁我點解要花多咁多錢係呢個階段去打pico 呢? 所以我一直打laser, 直至較深層荷爾蒙黑色素抽到最表層, 先打pico。

男爵府

anma 發表於 19-8-21 10:04

打前 3-4日敷 Natural Republic snail mask, 打完後早晚 搽7天 Endore care Ampou ...

男爵府

anma 發表於 19-8-22 12:01

荷爾蒙班係好深層班, 除班步驟係先將黑色素抽出, 打散, 再由自身新陳代謝將佢代謝走。 ...

請問pico 幾錢一次? 係picosure嗎?

侯爵府

尖沙咀打既係 PICOWAY, 單次$6,000。

別墅

anma 發表於 19-5-14 14:26
Cosmax 打完第13次斑 (^^) 更新 2019年5月3日
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid ...

請問知唔知laser 係用嚟乜機

侯爵府

回覆 nickelnickel 的帖子

我冇問佢地用咩機, 問左我都唔識, 只知佢地用既機係靚機, 有真正FDA証書。如果你想了解多d, 可打電話去問。

男爵府

anma 發表於 19-8-22 12:01

荷爾蒙班係好深層班, 除班步驟係先將黑色素抽出, 打散, 再由自身新陳代謝將佢代謝走。 ...

我去檢查了有好深層荷爾蒙斑!黃褐斑仲有隻蝴蝶未出!也講我需要20次左右!不易攪!但佢話用Spectra幫我攪!即清7788最後找pico斷尾?

侯爵府

回覆 anlywan 的帖子

我係有好深荷爾蒙斑, 打1064清得好快, 最近就打埋 PICO, 同1064間住打, 我準備做完呢個 package, 轉做保養。

男爵府

anma 發表於 19-11-1 15:08
回覆 anlywan 的帖子

我係有好深荷爾蒙斑, 打1064清得好快, 最近就打埋 PICO, 同1064間住打, 我準備做完呢 ...

不好意思不明1064怎解?是機型號?是否看皮膚照了底層也冇了?

大宅

anlywan 發表於 19-11-1 22:04
不好意思不明1064怎解?是機型號?是否看皮膚照了底層也冇了?

我都想知

大宅

anlywan 發表於 19-11-1 22:04

想知*2

首頁

尾頁

跳至