自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190514/bkn-20190514140235832-0514_00862_001.html?fbclid=IwAR2EedBXzBvHmd71BCduBw5z2M4-Qp7KW7h1K1IEOlBSyWQFu5BNMOUUC_k

藝人吳綺莉(Elaine)女兒吳卓林2018年11月與比佢大12歲嘅外籍女友Andi結婚,兩人表現一直恩愛,但Andi就突然喺社交網發長文暗諷有人長唔大、唔生性!

Andi話「討厭成日都要鼓勵你因為你仲係唔明白」,又話對方一無所有「你仲淨低啲咩?當我無家可歸時,我拋開一切,我嘅心令我定下來,所以我搵到自己嘅方向,搞清楚你係點嘅人」,並寫下:「你稱自己係豬,但你唔想我哋好似雀仔一樣咁飛嗎?積極啲搵番自己吧,唔好跟喺我後面搵答案。」而最後,佢仲話:「Im sending love but leave me alone now. Say goodbye finally ok? You can do it!! (唔好打擾我,我想自己一個人,講再見吧,好嗎?你做得到的!)」

Andi又表示「Stealing since we met and never changing all these years(由我們遇到之後就開始『偷嘢』,咁多年都冇改變過」,而咁啱卓林就曾經承認攞過阿媽錢,Andi再以「deepfakes」(深度偽裝)嚟形容對方,有網民就覺得Andi大部分嘅言論都似講緊卓林,加上卓林冇Like到呢個Post,所以懷疑兩人感情是否生變!

大宅

一早預知的結果

男爵府

回覆樓主:

擺到明唔長久

伯爵府

咁做呀媽既, 終於有一點點希望救返個女

lindia    發表於 19-5-14 15:59

大宅

佢自己都唔好得去邊
唔做野個個係咪佢?

lindia    發表於 19-5-14 16:00

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

分手咪好囉, 希望小龍女可以重新嚟過

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

所以呢個世界上只有做阿媽嘅先可以容忍同接受個女,真係希望卓琳可以生性。

男爵府

咁快玩完?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

以前就以為痴到名人有金礦,而家知道無着數仲唔走咩! 大家都係時候清醒喇!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

如果係真,未嘗不是好事
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

終於知道搞咁多野搞咁耐都攞吾到條蟲啲油水, 88 la

大宅

本身就唔太睇好... 可憐左個呀媽
其實小龍女都幾可憐,個Andi其實自己都不務正業,唔覺得有咩立場可以話人

不過可能我地知道同理解0既太少
平平穩穩又過一日

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

都係好事,希望卓林從此可以生性懂事

珍珠宮

purple_b 發表於 19-5-14 14:55
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190514/bkn-20190514140235832-0514_00862_001.html?fbclid= ...

好心佢啦!
佢自己今年貴庚呀???
卓林又得幾大?
佢自己都唔細吧!呢段日子,佢有冇令卓林走正路?
佢唔出篇咁嘅嘢,分手就分手,知道佢哋嘅嘢嘅所有人都預咗!
分咪分囉!寫咁多,將責任全部推卸去一個細佢一大截的卓林身上,誰是虛偽?
說穿了,
當初佢以為卓林係成龍個女,就有錢分,享福!
結果原來乜都冇,就梗係走啦⋯⋯

男爵府

我的育兒心得勳章 熱血勳章

始終覺得佢埋小龍女身係為左錢,以為阿蟲生見到個女咁會心軟,點知搞咁耐都冇錢攞到咪分囉

侯爵府

回覆樓主:

是否阿媽斷水喉所以老婆覺得佢再冇利用價值

伯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

係就好

伯爵府

雖然我唔同意卓林所作所為
但卓林都係為左佢做好多唔好的行為...

茶類愛好者    發表於 19-5-15 05:48

首頁
12345...6

尾頁

跳至