自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

已刪除用户

男爵府

2018復活節勳章

兩公婆都cheap

伯爵府

月見草 發表於 19-5-14 20:32
翻閱新聞,你會發覺佢嗰陣最friend就係星加坡小姐姚瑩瑩!
可以唔使講英文:joyou ...

IC! 佢果然醒目女,識痴住姚瑩瑩,有乜唔明有人幫佢翻譯

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

錢作怪

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

choc_choc 發表於 19-5-14 16:55
直頭唔係男人嚟,坐喺隔離睇老婆講俾人包過,講完一次唔夠,再講,佢2公婆好等錢洗呀?究竟佢2公婆點做人老 ...

子爵府

真正包養個位唔係岳少咩?佢當年仲懶咩咁話自己係認真同個男人拍拖喎
今次再講神童輝個種係「㩒鐘仔」啫。

大陸肯出一千萬俾佢兩公婆做大龍鳳講舊聞?苯

呢兩公婆,可能以為個仔學校冇香港人會睇新聞

伯爵府

消費自己咁多次,爲的也是
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

珍珠宮

hchu06 發表於 19-5-14 20:45
真正包養個位唔係岳少咩?佢當年仲懶咩咁話自己係認真同個男人拍拖喎
今次再講神童輝個種係「㩒鐘仔」啫。
...

她囝仔讀哪間國際學校?很多國際學校也有不少香港人。

子爵府

回覆樓主:

唔係自己為咗 講臭屎(我諗叫佢食屎都肯),都無乜人再提起,自己兩公婆唔要面,都顧下個仔感受吖, 係要人記得自己以前做過“雞”(比神童輝月包,仲要比佢嫌腳粗、無胸……)、小三又何必呢!連自己都消費埋,真係好醜(唔通唔識寫),還是好等錢使呢?

大宅

呢兩公婆肉酸到一個㸃

子爵府

回覆樓主:

人無恥就冇敵! 佢兩公婆真係cheap 到極點。

下次可能個男爆自己泰國叫雞, 傷害左靚靚感情。。。。

男爵府

Calophane 發表於 19-5-14 16:35
真係好奇怪,呢幾日忽然咁多post講袁靚靚, 講到尾原來都係宣傳佢上咗大陸節目,聲淚俱下對唔住Chi Lam。講 ...

如果老公真係愛佢, 錫佢, 就算俾幾多錢, 都唔會俾老婆講返或提起這些經歷。

茶類愛好者    發表於 19-5-15 06:00

子爵府

回覆樓主:

驚個仔話佢係衰人,但係就唔驚個仔話佢係賤人

伯爵府

子爵府

Moppyhaha 發表於 19-5-14 18:45
係喇,我都想知佢當年點搶chi Lam ..秋怡當年有首歌叫「過份」

想聽呢D多D

珍珠宮

回覆樓主:

不嬲都有陰陽合同架啦~
只不過范冰冰逃稅案後,會處理得更小心je~
唔會因而消失lo~

子爵府

HoneyDewDew 發表於 19-5-14 21:00
呢兩公婆肉酸到一個㸃

X2

珍珠宮

回覆樓主:

Chilam被披露其14年為按摩椅任代言人的合約,當時客戶願意支付他480萬作為代言酬金,但以Chilam目前身價,如其擔任代言人的工作包括大陸市場,一年代言酬勞絕對不少於1,000萬人民幣(約1,149萬港元)。

2018 年新聞,今次兩公婆齊齊上冇5000都走吾甩

侯爵府

BKsquare 發表於 19-5-14 20:00
爸爸好似澳洲大
唔會唔識睇掛

16歲去澳洲,20歲返香港,英文都唔知有無中五程度啦,佢本身喺香港都無心向學,中學派去差學校。

水晶宮

畀面勳章

ilovebb2019 發表於 19-5-14 17:34
就係唔覺囉。但個囝仲咁細。洗慣食慣,又唔聽到話佢地有乜投資咁。

佢兩公婆(尤其chilam)近年都唔少廣告,咪睇少佢地收入

首頁
34567...8

尾頁

跳至