自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
真係幾好用

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

而家先知, 太遲了

大宅

請問這支是否德國制造的, 我見泰國都有一隻同這款一樣的.

複式洋房

Alicham 發表於 19-5-16 12:34
DENTISTE PLUS WHITE好用呀,真係除到口氣就算冇特價都會照買

係咪好大陣薄荷味?

別墅

2019勳章

mkwok 發表於 19-5-16 15:15
請問這支是否德國制造的, 我見泰國都有一隻同這款一樣的.

dentiste plus係泰國牙膏黎喎,係咪同一隻呀?

大宅

2019新春慶豚圓

dawngago 發表於 19-5-16 15:26
係咪好大陣薄荷味?

DENTISTE PLUS WHITE 唔算呀,薄荷味係淡淡地但都一樣除到口氣

複式洋房

糖呢兩茶匙 發表於 19-5-16 11:46
豪一次咁多,下次要捕下 Dentiste Plus 有無特價先去買。

尋日放工去萬寧行,望到佢個架成行冇哂呢隻牙膏,我已經6點左右過到去,好誇張

大宅

2019勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

Alicham 發表於 19-5-16 16:01
DENTISTE PLUS WHITE 唔算呀,薄荷味係淡淡地但都一樣除到口氣

咁幾好喎,我好怕啲涼到打震嘅牙膏

複式洋房

聽落好似ok不過個特價都做完

複式洋房

2019新春慶豚圓

好似都幾岩我,我好怕陣薄荷味太勁

大宅

2019新春慶豚圓

dawngago 發表於 19-5-16 16:30
聽落好似ok不過個特價都做完

特價做完都可以照買黎試下DENTISTE PLUS WHITE得唔得先姐,得既話繼續用點都好過成日轉黎轉去咁煩啦

複式洋房

Alicham 發表於 19-5-16 17:13
特價做完都可以照買黎試下DENTISTE PLUS WHITE得唔得先姐,得既話繼續用點都好過成日轉黎轉去咁煩啦
...

咁又係,都已經轉過幾隻啦,揀隻岩用既牙膏都可以咁煩

別墅

...

下次要留意下先得,夜晚過到去已經冇哂

複式洋房

2019新春慶豚圓

...

我完全認同成日轉好煩....

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
美白見效嗎?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
catzmll 發表於 19-5-16 17:55
下次要留意下先得,夜晚過到去已經冇哂

同隔離果支76元有冇咩唔同?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 前天 14:10 |顯示全部帖子

回覆樓主:

係咪即係呢隻?我見泰國好平

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊