6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
1號就飲皇家美素幾好,2號諗轉唔轉雅培HMO(平d同話增強抵抗力)?

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
其實bb食得唔需要轉,如果要增強抵抗力的話illuma入面都有hmo都一樣可以呀

大宅

2019新春慶豚圓

囡囡以家飲緊illuma organic都夾得幾好,真係想轉2號仔的話可以一試

大宅

2019新春慶豚圓

你本身飲開咩? 做咩無啦啦轉的?
我仔飲開HiPP 天然有機奶粉 敏感機會好少 同埋佢加左益生菌配方 便便唔會差的

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
轉2號仔可以試唔同奶粉
飲開美贊臣都OK

複式洋房

enfinitas你都可以考慮,有人奶成份

洋房

其實岩食就得,唔需要刻意轉

複式洋房

樓主我幾個朋友嘅B都係食雅培HMO,唔熱氣,便便都唔錯,Facebook見到而家好似有優惠,有DYSON 枱燈換添, 希望幫到你啦~

大宅

2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
tutu556 發表於 19-5-16 19:48
樓主我幾個朋友嘅B都係食雅培HMO,唔熱氣,便便都唔錯,Facebook見到而家好似有優惠,有DYSON 枱燈換添, 希 ...

我仔食緊呢隻,2—3日先有便便,次次屙超辛苦,搞到patpat流血,林緊轉奶粉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊