懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

日日都圍住痾+嘔,出街又要預備嘔。日日無野做,身體唔舒服做咩都無心情。 依家先8weeks, 每日只想希望訓覺,短暫離開身體既不適。 早上嘔到出哂汗。對早上 有少少恐懼感...加上體重下降既壓力。唉, 希望害喜快點走!天呀 請你眷戀我啦....

大宅

我都冇返工,12W+,仲暈緊作嘔頂住個胃冇乜胃囗,仲食緊止嘔,悶到生菇

別墅

10w+,每日訓到10點幾,11點食飯,睇電視睇到1點,訓個晏覺,3點幾落去食個下午茶,想嘔,最後無嘔,樓下坐下,返屋企食晚飯,又一日了

大宅

回覆樓主:

我都無返工,而家10週了,間五中作嘔見暈,有時無啦啦肚痛,不過好快又無事,無返工個人有時會覺得頹!不過我當休息下,
遲d BB出細有排忙

談自己 只有自卑 屬於我.

大宅

我都冇返工(冇返一年半了),而家15w, 我5w嘔到10w,跟住明顯嘔少左,但都成日胃痛。
通常11點前起身,食下野,睇下書,睇下電視,攤下,上網,打下機,網購下,做下功課(我有上堂學野,一星期一堂)。街我好少出,因為有流過啡。我老公又放得夜,成日10pm後先返,大部分時間我都係一個人過。
係幾悶ga, 不過我個人本身懶,寧願悶都唔想返工haha

別墅

夜晚1點幾訓 第二朝10點左右起身 食個早餐 食完抖陣做下運動出下汗 返屋企沖涼 沖涼食個小tea 有時會訓下晏教 夜晚就煮dinner 洗完碗就抹下地 沖涼禁電話等訓教 咁就一日

大宅

回覆樓主:

原來都唔少人唔洗返工 我而家暫時都唔洗返工住,已經放左一個半月假,日日喺屋企,我老公同我媽咪好好奇究竟我悶唔悶同其實有乜做,可能我都係養生同懶底,所以其實我覺得ok,好快又一日,瞓醒都十點,然後瞓下晏覺已經無左兩個鐘,然後做下家務煮餐飯又一日,不過近排開始去左老公公司幫手入數,佢阿媽我阿媽同我老公係咁叫我要返工,話我再唔做嘢唔用下個腦驚我生左個又蠢又頓嘅bb 不過so far返左一個星期,咁又確係充實好多時間快過左,個人無咁頹嘅..

首頁

尾頁

跳至