自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
CrystalChee11 發表於 19-5-15 01:45
有無相睇

相唔肯定model #, 有牌子名,update左post #1

子爵府

auhiyo 發表於 19-5-15 23:07
驅蚊涼感被?咩黎架?

我之前吉之島買過一張,話夏天舖床涼涼地,佢呢張有埋驅蚊功能

子爵府

Melody815 發表於 19-5-15 11:46
強力蒸氣手提掛熨機是什麼牌子,有興趣。

應該都係飯煲牌子

子爵府

cca929 發表於 19-5-15 19:28
又係要加錢換

要下,反而今次casa我覺得好似抵

子爵府

lina9316 發表於 19-5-15 05:58
星期五開始?

好似聽日有得睇

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

今次換嘅嘢好似幾吸引喎

男爵府

2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

cuckoo是什麼產地?

別墅

bonnieluk2011 發表於 19-5-16 08:01
cuckoo是什麼產地?

韓國

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

THX

大宅

2019勳章

複式洋房

去望下都好喎

大宅

BB防敏心得分享勳章

直立式蒸氣拖把同強力蒸氣手提掛熨機有咩分別

男爵府

回覆樓主:

謝謝

珊瑚宮

男爵府

2019新春慶豚圓

糖呢兩茶匙 發表於 19-5-16 12:16

一個拖地一個熨衫唔同喎(emoji)

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

BB防敏心得分享勳章

糖呢兩茶匙 發表於 19-5-16 12:16
以為兩部都係熨衫用

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

vivian0919 發表於 19-5-15 23:52

你認為功效如何?

男爵府

vivian0919 發表於 19-5-15 23:52

舒服嗎?真喺有驅蚊功效?

子爵府

3b 發表於 19-5-16 19:36
你認為功效如何?

我果隻aeon買,如果開住冷氣係有小小涼涼地,但我果輪唔知點解瞓覺背脊好容易熱,不過買左都係咁熱

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊