自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
littlemrs 發表於 19-5-16 18:55
四太2個仔女結婚,2個的另一半都大自己6-7年?
咩事?家下興 女大過男6-7年咩?
...

男爵府

lovebabyswong 發表於 19-5-16 19:00
我都聽過,不過係超蓮

男爵府

冬瓜籽 發表於 19-5-16 19:38
好似趕結婚沖喜咁

結婚冲喜都吾好搵個女仔大自己6年啦
個女又系,唔係大1年,系7年

子爵府

teaspoon 發表於 19-5-15 08:27
三太最靚。四太生到好多個仔都好叻

所以嗰個要被消失

大宅

2019勳章 畀面勳章

冬瓜籽 發表於 19-5-14 23:57
點解無乜睇到講過猷佳
維基亦無佢資料

呢個圖有啲唔啱,大婆嗰度應該有個大仔,當年20幾歲同佢老婆車禍喪生,佢個妹妹,即係超英因為咁癲左

男爵府

Mamamia 發表於 19-5-16 19:47

呢個圖有啲唔啱,大婆嗰度應該有個大仔,當年20幾歲同佢老 ...

男爵府

littlemrs 發表於 19-5-16 19:45
結婚冲喜都吾好搵個女仔大自己6年啦
個女又系,唔係大1年,系7年
...

大宅

冬瓜籽 發表於 19-5-16 19:40
前幾版有jm又話傳聞係欣

超蓮係咁多個女之中,身材最好,又大胸,你睇佢之前d 三點式(emoji)

男爵府

lovebabyswong 發表於 19-5-16 20:15
超蓮係咁多個女之中,身材最好,又大胸,你睇佢之前d 三點式(emoji)

子爵府

Mamamia 發表於 19-5-16 19:47

呢個圖有啲唔啱,大婆嗰度應該有個大仔,當年20幾歲同佢老 ...
大婆黎X華,好似係芷珊個姑姐,芷珊叫賭王做姑丈…有錯請指正!

珍珠宮

冬瓜籽 發表於 19-5-16 20:28
但係佢同X啟係龍鳯胎

男爵府

Winnie_1210 發表於 19-5-16 20:41

子爵府

2019新春慶豚圓

TingTing 發表於 19-5-16 20:33
大婆黎X華,好似係芷珊個姑姐,芷珊叫賭王做姑丈…有錯請指正!

印象芷珊姐姐叫大太太做姑媽,anyway 叫姑媽又好、叫姑姐又好,都係爸爸的姊妹
有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊!

侯爵府

回覆樓主:

頭先搵過網上啲料, 傳聞中嘅猷佳張相其實同猷啟細個好似, 所以我都覺得猷佳係唔存在。

男爵府

molasses 發表於 19-5-16 21:07
頭先搵過網上啲料, 傳聞中嘅猷佳張相其實同猷啟細個好似, 所以我都覺得猷佳係唔存在。
...

大宅

傳聞其中一個係利智生, 我之前另一個post list哂3+4房仔女出生年月份, 如果維基資料無錯的話, 超雲超欣都唔似

1) 超雲 (89年2月出世)
從WIKI搵到嘅資料, 利智電影作品, 88同89年好多電影上, 雖然查唔到拍攝時間, 但咁多電影, 有幾套係89年頭上, 88年下半年點都會有戲拍緊

2) 超欣 (99年6月出世)
同李連杰92年拍拖, 99年9月美國註冊, 如果係佢即生完幾個月就嫁人

仲有李/利個大女係2000年4月出世, 即係呢頭生完超欣隔兩個月又有左

利智92年後淡出娛樂圈, 記得佢喺內地攪地產項目失敗, 會唔會為錢投靠賭王, 所以當時李連杰都無聲出? 咁呢段時間出世有猶亨 (93年7月), 猶君 (95年1月), 咁情況超欣(99年6月)都有可能

男爵府

sinchui 發表於 19-5-16 21:12
傳聞其中一個係利智生, 我之前另一個post list哂3+4房仔女出生年月份, 如果維基資料無錯的話, 超雲超欣都唔 ...

子爵府

傻之達人 發表於 19-5-16 07:25
傳一舊雲係佢個女

乜唔係17個中最細嗰個女咩?

侯爵府

冬瓜籽 發表於 19-5-16 21:11
我都覺得似啟
咁大整蠱,係都要屈多一個仔比4