親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我比較喜歡長榮

wcpcelia    發表於 5 天前

珊瑚宮

Csychuchu 發表於 19-5-15 02:11

以上三間都有飛機餐。

男爵府

以上三間只賣機票唔賣機........

別墅

LCHF 發表於 19-5-15 18:01
一架 A320 只是幾億, 你睇人唔起 ~

男爵府

hkccu2700 發表於 19-5-15 18:16
一架 A320 只是幾億, 你睇人唔起 ~
邊係呢......依家航空公司嘅飛機可能係租返來的, 有錢都買唔到

別墅

LCHF 發表於 19-5-15 18:01
即是只賣笑, 不賣身 ~

男爵府

hkccu2700 發表於 19-5-15 18:44
即是只賣笑, 不賣身 ~
如飛機租返來唔屬於航空公司, 你叩航空公司門求買機都賣唔到俾你, 去買航空公司嘅股票可能仲容易

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

邊間平, 時間啱就搭邊間啦, 三間都有得食

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 19-5-15 21:23
邊間平, 時間啱就搭邊間啦, 三間都有得食

港航試過得個包咋
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

寶石宮

good_pig 發表於 19-5-15 21:32
港航試過得個包咋

早幾個月搭過都係, 不過咁短機程冇乜所謂

珊瑚宮

TMC3012 發表於 19-5-15 22:43

華信:兒童餐、普通餐ok

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 19-5-15 22:43

我果次以為有野食....我仲要叫素食餐....餓到

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
個人就鐘意搭中華

寶石宮

good_pig 發表於 19-5-15 23:10
我果次以為有野食....我仲要叫素食餐....餓到

台灣我多數叫生果餐咋

寶石宮

TMC3012 發表於 19-5-16 23:08
台灣我多數叫生果餐咋

我係叫兒童餐~~~~

珊瑚宮

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
good_pig 發表於 19-5-16 23:22
我係叫兒童餐~~~~

寶石宮

12312 發表於 19-5-17 07:48

每次食兒童餐,空姐都好懷疑點解全部都大人

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

長榮, 试過得個包咋

珊瑚宮

good_pig 發表於 19-5-17 07:59
每次食兒童餐,空姐都好懷疑點解全部都大人

我都是(空姐成日都望下我)

首頁