懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下clearblue 電子係咪已經係最準既?我過左due day, 上星期用左電子version check, show no pregnancy, 但我仲未黎m, 想問下有咩原因會咁?平時我最多係遲1,2日,但今次已經遲左成個星期

男爵府

janice_love 發表於 19-5-15 08:45
想問下clearblue 電子係咪已經係最準既?我過左due day, 上星期用左電子version check, show no pregnancy, ...

如果你唔知排卵日, 就驗個日未必係最準
last dodo 14日之後都係驗到無既話, 就應該唔係懷孕

男爵府

其實冇M唔一定有bb,可以係其他問題,等多一星期睇婦科啦

別墅

其實冇黎m真係好多原因 我之前因為去完北海道太凍 之後都遲黎...過左due day 你平時又準應該可以驗到的

大宅

會唔會關遲排事?

別墅

無黎M好多原因嫁
不過CB 電子真係好準
除非你本身遲排卵 如果唔係1-2W都會驗到

大宅

回覆樓主:

我兩胎都係顯示無懷孕

之後再check就中左

男爵府

無黎M真係好多原因. 我個人覺得CB digital 已經好準.
我平時M都係最多遲一星期, 但之前試過去完石垣潛水返香港, 遲左成20幾日. 真係以為有左, 但check極都無. 所以可能係有好多外在因素令佢無排卵/遲左M期.

唔使太擔心既. 去睇婦科可以安心D

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

你上一次dodo加14日,有就有,無就無

大宅

回覆 李露眉 的帖子

Clearblue 好準!我個陣 dodo 後10日已經驗到!

首頁

尾頁

跳至