自由講場

跳至

首頁
12345...24

尾頁

民房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

連登見到個post,入面有好多相
小心此人
https://lih.kg/1154828

南亞義工同啲細路女「結婚」?
https://lih.kg/1156726

alyssasasasa    發表於 3 天前
Jennie.x.x    發表於 3 天前

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

男爵府

珍珠宮

好媽媽勳章

諗多左咋?

大宅

2019新春慶豚圓

樓主特登開account 開帖呀!

男爵府

2019新春慶豚圓

susi1024169 發表於 19-5-15 18:56
諗多左咋?

唔係喎,除非親生老豆,點會咁親密呀!

民房

minlbc 發表於 19-5-15 19:08

係阿,覺得呢邊比較多人有小朋友
小心提防好啲

大宅

回覆樓主:

可能當左係親女呢,或者真係親生老豆。唔好看圖作文啦,仲要用啲咁嚴重既字眼,累死人就慘。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

呢個人相當有嫌疑,不過我相信啲阿媽唔睇bk

大宅

大宅

咁都叫諗多咗同看圖作文?! 呢個絕對係淫蟲一條!!! 人渣

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

有請 Top 1 wcpcelia 小姐不要點評我喇, 謝謝合作啊!

子爵府

2019新春慶豚圓

Heyman3 發表於 19-5-15 17:47
連登見到個post,入面有好多相
小心此人
https://lih.kg/1154828

就算係自己個女都有啲over左,

如果唔係自己個女,一定有問題!

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

幾張都話 咁多張 我就接受唔到喇

男爵府

講諗多咗啲人係唔係未有嗰種意識?又唔見個男抱住男仔影!

APIGMA    發表於 4 天前

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

minlbc 發表於 19-5-15 19:08

好多新戶口講呢位人兄,應該有可疑

goldpiglet    發表於 4 天前
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

susi1024169 發表於 19-5-15 18:56
諗多左咋?

點解冇男童呢?淨係同女童一齊,鹹濕佬

子爵府

九暈畏 發表於 19-5-15 19:16
可能當左係親女呢,或者真係親生老豆。唔好看圖作文啦,仲要用啲咁嚴重既字眼,累死人就慘。
...

點解佢冇親生仔

男爵府

回覆樓主:

個女仔好似係南亞裔?

首頁
12345...24

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊