自由講場

跳至

首頁
45678...25

尾頁

複式洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
Youtube search 龍緯汶勁多疑似分身up片,但全部個名都有lung lun long

peterlung
lwmlung
handsomelong168
robincrazylong
lunsausheung

大宅

annakit 發表於 19-5-16 00:35
睇緊連登, 全部話佢果D全部有人比dislike, 肯定佢睇緊

佢會唔會毀滅證據?

複式洋房

佢係個d幫南亞今組織主席,似係父母好放心交畀佢湊,呢d熟人先最危險,無曬戒心

公爵府

2019新春慶豚圓

tinkertinker 發表於 19-5-16 00:49
佢係咪有啲勢力可以㩒住?
點解推咗超過一日
所有媒體都完全無報過

唔會卦? 雖然我見佢youtube 有好多佢訪問戴耀廷同支持佔中嘅片。

我估可能未有人報警,又唔可以一口咬定佢係戀童癖所以記者先冇報導啫。

不過我諗起睇過一單牧師性侵,被懷疑點解傳媒突然咁低調嘅事件。
http://hd.stheadline.com/news/columns/398/20190219/741619/

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

過連登睇左好多相⋯⋯
你話同三幾歲小朋友,好親密,多左身體接觸,都或者合理,但個妹妹睇落起碼7,8歲,正常人點都會避忌,有好多行為動作要避免。
睇完好不安!

別墅

2018復活節勳章

Heyman3 發表於 19-5-15 17:47
連登見到個post,入面有好多相
小心此人
https://lih.kg/1154828

帮推,鹹濕佬。睇得火爆

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

大宅

新POST玩"結婚"
https://lihkg.com/thread/1156726/page/1

大宅

fan.sh.jai 發表於 19-5-16 04:32
新POST玩"結婚"
https://lihkg.com/thread/1156726/page/1

好變態⋯
唔只有禮服、介指,竟然仲嘴埋添⋯ ?!

大宅

回覆樓主:

有人類會買咁既泳衣比細路女?

複式洋房

fan.sh.jai 發表於 19-5-16 05:21

推!拉佢!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fan.sh.jai 發表於 19-5-16 05:21

簡直離譜

侯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

嘔心,父女都不會做呢d 動作影相

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

變態佬,要徹查

大宅

回覆樓主:

就算係爸爸,隻手會唔會咁?

大宅

2019勳章

fan.sh.jai 發表於 19-5-16 04:32
新POST玩"結婚"

嘩,接唔到,錫咀,對介....

複式洋房

RGmama 發表於 19-5-16 06:14
推!拉佢!

大家一齊推!

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

個女仔家庭背景有問題?長期都跟住個变態佬嘅

侯爵府

我真係接受唔到攞, 親生老豆都唔會坐大脾公主抱啦, 個女仔都咁大個....

男爵府

2019勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

pumpumpurin 發表於 19-5-15 19:47
就算係自己個女都有啲over左,

如果唔係自己個女,一定有問題!

呃細路女,個女仔比人呃左都唔知

首頁
45678...25

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊