親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

柚子妹 發表於 19-7-15 09:51
唔細。呢張相我係坐係梳化影。
床尾可放到兩個打開嘅29吋喼。
仲有我女架BB車,就算返房都唔需要摺車。

唔好意思, 我搞唔清, 係邊間九樹呀? Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II or Nine Tree Hotel Myeongdong?

別墅

Kless 發表於 19-7-17 08:43
唔好意思, 我搞唔清, 係邊間九樹呀? Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II or Nine Tree Hotel Myeongd ...

Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II

大宅

柚子妹 發表於 19-7-17 08:52
Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II

which one better?

別墅

Kless 發表於 19-7-17 08:58
which one better?

我只住過Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II 無得比較。
但Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II 比較新,房間亦比較大。但就無另一間咁方便。需要行十分鐘左右先會到明洞。
但行去乙支路三街站,三分鐘內吧。
因為我當時嘅行程,係會搭地鐵多。
所以近地鐵站我已經覺得ok。
明洞係方便,但如果搭地鐵去好多地方都需要轉線,呢方面較麻煩。

大宅

柚子妹 發表於 19-7-17 09:05
我只住過Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II 無得比較。
但Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II 比 ...

請問乙支路3街站, 係咪落到去好快去到月台? 唔使喺地鐵裏再兜嚟兜去

別墅

Kless 發表於 19-7-17 09:57
請問乙支路3街站, 係咪落到去好快去到月台? 唔使喺地鐵裏再兜嚟兜去

睇下你搭咩線。
其中一條線會行遠啲。
可能好似尖東站行去尖沙咀咁。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

柚子妹 發表於 19-7-17 09:05
但Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II 比 ...

我8月去, book 左 Nine Tree Premier Hotel Myeongdong II,
睇完你分享, 放心晒

大宅

Fanny1620 發表於 19-7-15 23:48
宜家用 T-money 會自動減2000won ,不需要 coupon
真係, 我十月會再去, 今年四月去時都未聽過有減2000won優惠

大宅

mama1975 發表於 19-7-18 17:33
真係, 我十月會再去, 今年四月去時都未聽過有減2000won優惠

6月1日才開始,我都係在阿女6月尾去完才知,我 print 左 coupon 比佢,佢有用去程,佢話佢在落車時見到車站寫,但在機場車站就沒有

首頁

尾頁

跳至