自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
AEON 十二蚊店幾間只得透明色,日日都吾見一隻,而橙色易揾又柔軟D,請Jm告知

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
叮妹 發表於 19-5-15 21:29
AEON 十二蚊店幾間只得透明色,日日都吾見一隻,而橙色易揾又柔軟D,請Jm告知

...

你去運動舖買一隻,係有條繩連住耳塞

大宅

日本城有呀

子爵府

3m 果隻橙色你岩唔岩?
全新未開 送俾你 起碼有廿對

wcpcelia    發表於 4 天前

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 我的育兒心得勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

koey_0611 發表於 19-5-16 10:38
3m 果隻橙色你岩唔岩?
全新未開 送俾你 起碼有廿對
請問可以送幾對給我嗎?因老公番工用到,但又經常不見了。謝謝。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 koey_0611 的帖子

可以排幾對自用嗎? 自付郵費, 有無都先多謝

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

叮妹 發表於 19-5-15 21:29

...

游水用?
^.^

侯爵府

yanau 發表於 19-5-16 14:25
游水用?

訓教用呀
活在當下

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章