想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

我上次M come係4月16/17,同老公有計劃生小朋友,平時M come都會早/遲2日,所以都有啲唔準。上個月Dodo係4月25 之後都有keep住。呢個星期個肚都有扯住痛,但又冇得去廁所。食量又大左,但體重有減冇增,一食完個肚就好大,個胸又谷住好痛。今日已經16號,check唔check好?

複式洋房

MHY_ 發表於 19-5-16 02:10
我上次M come係4月16/17,同老公有計劃生小朋友,平時M come都會早/遲2日,所以都有啲唔準。上個月Dodo係4 ...

我上次M都喺16號~都喺有時早/遲1至2日,我未敢check住。。。

今日零晨去vv,清潔時有啲淺粉紅色嘅分泌物,一心以為嚟M,到今朝起身照舊量體溫,已經有心理準備個體溫會急降,點知反而比平時升咗0.1度,我打算睇埋聽朝體溫點先再決定買棒棒星期六早上用晨v驗~
祝大家好孕,豬寶寶黏寶!

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

MHY_ 發表於 19-5-16 02:10
我上次M come係4月16/17,同老公有計劃生小朋友,平時M come都會早/遲2日,所以都有啲唔準。上個月Dodo係4 ...

check得啦,do完14日中既話應該check到。

你cycle好短?25/4就do?Cycle 一個月左右,應該約5月頭先排。

民房

回覆 vk_family 的帖子

因為個胸又好似谷M咁痛 所以都好想知 4月25 dodo完之後7日有驗過 因為人地話最快7日 不過都係negative 想問下你有冇啲咩變化🙉🙉🙉 希望你都加油💪🏻

民房

回覆 cymc1987 的帖子

照計我16 M come嘅話 我22已經清曬 我28日為一個cycle但如果而加check會數會太快

別墅

MHY_ 發表於 19-5-16 15:14

照計我16 M come嘅話 我22已經清曬 我28日為一個cycle但如果而加check會數會太快

28為cycle即係到DD啦,DD-4都check到,而家check得啦。

民房

我用app計 今日已經係遲左1日 但我又唔想驗完好失望 因為dodo完後7日驗係negative。。。。。

別墅

MHY_ 發表於 19-5-16 18:28

我用app計 今日已經係遲左1日 但我又唔想驗完好失望 因為dodo完後7日驗係negative。 ...

7日早得滯喇,我DD-4果時已驗到。其實早d知咪仲好,中既可以小心d。

民房

因為我M come唔太準 有時28日 有時一個月

複式洋房

MHY_ 發表於 19-5-16 15:11

因為個胸又好似谷M咁痛 所以都好想知 4月25 dodo完之後7日有驗過 因為人地話最快7 ...

有少少谷M的感覺

民房

係呀 但我唔識分係谷M定係點

複式洋房

MHY_ 發表於 19-5-16 19:01

係呀 但我唔識分係谷M定係點

我都喺,所以過多1-2日先check~

大宅

MHY_ 發表於 19-5-16 19:01