自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Save到

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

littlecar 發表於 19-5-16 17:28
Save到

好像混血女孩

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我仔同我合照,然後整我變細個樣,結果係差不多一樣樣,佢貼上lG,話this is my sis, 好攪笑

伯爵府

etam724 發表於 19-5-16 08:17
App呢架 - Snapchat

我下載在,但係入面揾吾到,可
cap圖請教嗎?

翡翠宮

nieualma 發表於 19-5-16 13:09
我用呢個

大宅

回覆 maggiejane 的帖子

我只搵到自拍,請問點樣用相片整?同埋張繼聰係拍短片,不斷變表情都得,到底係邊度整?

男爵府

2019新春慶豚圓

allin 發表於 19-5-16 17:39

我只搵到自拍,請問點樣用相片整?同埋張繼聰係拍短片,不斷變表情都得,到底係邊 ...

我都想知~點樣用自己啲相改呢?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

柏仔媽咪 發表於 19-5-16 17:35
好像混血女孩

照騙

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

Heisenberg 發表於 19-5-16 17:16
https://m.facebook.com/903sammy/

我覺得佢似佢個仔好搞笑

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

etam724 發表於 19-5-16 08:17
App呢架 - Snapchat

play store 有好幾個,請問係邊一個呀?

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

nieualma 發表於 19-5-16 13:09
我用呢個

請問 search 乜嘢字出呀? 唔該你

大宅

裝左,有無人識SAVE相, THKS

子爵府

2019新春慶豚圓

puppydon 發表於 19-5-16 17:05
係咪要註冊先開到?

係,要填電話號碼+email.

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

Racmom 發表於 19-5-16 18:09
請問 search 乜嘢字出呀? 唔該你

app就是這個

子爵府

我只搵到自拍,請問點樣用相片整?同埋張繼聰係拍短片,不斷變表情都得,到底係邊 ...

長hold 個圓形影相制就可以拍片

大宅

侯爵府

短片係長按個掣就拍
lmy

子爵府

mingmama 發表於 19-5-16 17:42
我都想知~點樣用自己啲相改呢?

唔可以用camera roll 已存的相改BB樣,或特別效果,只可以加sticker.
如果要改老,加兔耳仔得意樣嘔彩虹呢d 效果, 只可以即場自拍然後save.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊