懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 lotso_b 的帖子

我嗰陣半夜勁痛但係又冇得坐瑜伽波 唯有自己坐喺床邊當坐喺波上面 自己喺度ununun 如果你有得坐波波你就去坐啦 感覺上係會冇咁痛㗎

大宅

2019新春慶豚圓

lotso_b 發表於 19-5-16 09:39
40w1 見紅入院 半夜痛左成晚 點知今朝醫生一check 話仲未開度數 有無人都試過咁 好痛苦好漫長
...

加油呀 好快見到bb

洋房

2019勳章

有無fitball?Un下下面會快d開架!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

lotso_b 發表於 19-5-16 12:12
我都係咁坐波 你果陣用咩姿勢?

姑娘叫我面對牆、扶實,左右搖下咁。

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

別墅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

可能捱再陣就開得好快,加油呀~

複式洋房

終於開左2度 就快入候產室(emoji)

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

真心佩服順產阿媽.......痛三十個鐘 人都快顛

大宅

lotso_b 發表於 19-5-16 19:31
終於開左2度 就快入候產室(emoji)

乜你唔痛咩 仲有心情live po

複式洋房

Carmen8080 發表於 19-5-16 22:06
乜你唔痛咩 仲有心情live po

痛到個人都開始盲目

大宅

lotso_b 發表於 19-5-16 22:09
痛到個人都開始盲目

好恐佈 加油加油

複式洋房

lotso_b 發表於 19-5-16 22:09
痛到個人都開始盲目

加油啊!好快就有得抱Bb啦

大宅

樓主點丫?生左未?

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
luv__hccc 發表於 19-5-16 22:46
樓主點丫?生左未?

未 下午開左2度同穿羊水,到11點都係2度 要再痛密d先去候產室 但呢刻覺得密左同埋痛左

複式洋房

lotso_b 發表於 19-5-17 00:53
未 下午開左2度同穿羊水,到11點都係2度 要再痛密d先去候產室 但呢刻覺得密左同埋痛左
...

加油呀!各位Jm 都同你打氣!加油!

大宅

回覆樓主:

加油,好快見到bb

複式洋房

最後都係要打催生(emoji) 之前問過可唔可以打 又話唔需要

別墅

2019新春慶豚圓

lotso_b 發表於 19-5-17 09:36
最後都係要打催生(emoji) 之前問過可唔可以打 又話唔需要

生左啦,恭喜哂痛甘耐都值得

複式洋房

恭喜恭喜!

複式洋房

redbus 發表於 19-5-17 09:38
生左啦,恭喜哂痛甘耐都值得

未生呀 /_\ 今朝先肯幫我打催生

複式洋房

2019新春慶豚圓