親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果7點半開場,要早幾多入場霸位?我住熊貓酒店,係咪有專區,但知唔知夠唔夠坐,或者會比人霸哂?
麻煩哂大家,因為同屋企人幾個family 一齊去,太多人,所以想plan得好些,希望大家回覆。

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

淋豬 發表於 19-5-16 13:09
如果7點半開場,要早幾多入場霸位?我住熊貓酒店,係咪有專區,但知唔知夠唔夠坐,或者會比人霸哂?
麻煩哂 ...

6點左右去係園內買定野食入去霸前d位置會比較好,因為會有表演者會行上去拋吓公仔同你互動,果度有分唔同酒店專區但冇人會理會檢查,除左要加錢既坐位佢有人欄住,其他位任坐都冇人理

wcpcelia    發表於 19-5-16 14:46
執子之手,與子偕老~

別墅

回覆 wingci 的帖子

即係係動物園入面買定野食帶入去馬戲團到食是嗎?因為有老有嫩,如果揾啲人入去霸位先,其他人遲啲入是否可行?麻煩哂你回答。

子爵府

淋豬 發表於 19-5-16 13:51

即係係動物園入面買定野食帶入去馬戲團到食是嗎?因為有老有嫩,如果揾啲人入去霸位先 ...

唔係動物園,係馬戲入面,你入馬戲前會有安檢佢會檢查唔比你帶外來野食入去跟住就入飛過閘,入面會有野食比你買,你可以入去霸左位先搵幾個人睇住d位先出黎買,買完拎入場食,我問過裡面係比食野,不過你預馬戲園內d野唔好食,同埋唔好買果個全桶雞,好呃錢架88蚊人仔個桶得3件雞幾條芝士腸底下全部墊晒蝦片。其他人遲到都得,你分定飛比佢地入園之麻

執子之手,與子偕老~

別墅

好仔细,谢谢你。

子爵府

淋豬 發表於 19-5-16 14:16

好仔细,谢谢你。

唔洗客氣,有唔明可以問我 我啱啱去完,答到你既都會答你
執子之手,與子偕老~

別墅

多謝你。想問下我去兩日,係咪應該一日由北門開始玩,另一日由南門開始玩?

大宅

請問有沒有人知平日和假日的馬戲團價錢有不同,是否因為佢哋嘅平日和假日的表演節目也有不同?睇到有人寫平日的動物表演會少d,無獅子和大象表演,只有假日有 - 真的是這樣嗎?

複式洋房

回覆樓主:

個個都搶中間位置,上次我地去遲冇靚位,小朋友就選著最左區最前排,成個區都得我地3個人,點知這個位置係他們等出場嘅位,他們企係度等出場時同我小朋友好多互動,又抱又握手仲送埋公仔俾仔仔,所以呢個位都系一個好選擇。

公爵府

wingci 發表於 19-5-16 14:30
唔洗客氣,有唔明可以問我 我啱啱去完,答到你既都會答你

請問我住熊貓酒店坐洒店位,在出邊排隊有分酒店隊或普通隊的嗎?定是一條隊排曬?我睇星期六5:00那場,要提早幾多去排隊?排隊情況良好嗎?因為我帶住bb小朋友老人家想了解清楚d,唔該你thanks

水晶宮

2019勳章

我早半小時入,但己坐山頂位了,Easter holiday 去的

wcpcelia    發表於 19-7-22 10:36

公爵府

mimi005 發表於 19-7-15 19:27
我早半小時入,但己坐山頂位了,Easter holiday 去的

噤多人睇,我暑假去應該更加多人,睇來想拿個好位就要同人鬥早先得,你是否坐洒店專用坐位嗎?

水晶宮

2019勳章

noel-chan 發表於 19-7-18 18:13
噤多人睇,我暑假去應該更加多人,睇來想拿個好位就要同人鬥早先得,你是否坐洒店專用坐位嗎?
...

酒店專位己満了,我們只能坐一般民眾山頂位 (正面)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊