自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
5月17日萬寧買99蚊送丁丁麵5包。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jennie.x.x    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 4 天前

珊瑚宮

moonlight9198 發表於 19-5-16 15:30
5月17日萬寧買99蚊送丁丁麵5包。

仲有黑人牙膏送美少女遮,個sales 話今日番左貨,所以聽日會有貨,有幾多把我就唔清楚,但今日都有掛左牌,可能某些分店今日開始送遮,仲有買牙膏就送以下相片既物品。

美少女遮番左貨。

wcpcelia    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 4 天前

珍珠宮

大宅

BB防敏心得分享勳章

黑蒜油唔岩食呀

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

多謝報料,希望仲有

珍珠宮

2019新春慶豚圓

洋房

多謝報料, 最愛黑蒜油味!

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

moonlight9198 發表於 19-5-16 15:33

仲有黑人牙膏送美少女遮,個sales 話今日番左貨,所 ...

買到美少女雨傘,多謝報料

珊瑚宮

qqlun 發表於 19-5-16 20:19
買到美少女雨傘,多謝報料

你唔等聽日先買? 有丁丁麵送。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

moonlight9198 發表於 19-5-16 22:07
你唔等聽日先買? 有丁丁麵送。

怕明天雨傘已送完

水晶宮

回覆樓主:

我見潔廁得,唔知買咩送

男爵府

親子王國15週年勳章

水晶宮

回覆 moonlight9198 的帖子

謝謝分享

珊瑚宮

lina9316 發表於 19-5-16 22:33
我見潔廁得,唔知買咩送

上面咪有相講左買牙膏送的。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珊瑚宮

qqlun 發表於 19-5-16 22:21
怕明天雨傘已送完

10點一開門即去。

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

有野買, 啱用!

男爵府

謝謝報料, 啱用呀

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

珊瑚宮

qqlun 發表於 19-5-16 22:21
怕明天雨傘已送完

今日好多美少女遮,因個個入去買舒適達牙膏,好多野送,但我冇買,我買黑人牙膏,
因舒適達,我麻麻地岩。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊