自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

【極憤怒】可愛狗女身上多處骨折 雙耳被剪長期被虐 警拉32歲領養人
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190516&s=10829391&a=59608315

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

回覆樓主:

好嬲

翡翠宮

回覆樓主:

睇字都覺得痛,點可以咁樣虐待狗狗,一刀插死佢好過啦

大宅

人渣 希望佢受返同樣折磨

大宅

2019勳章

唔係人黎㗎!惡魔!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

希望快d落實最高監禁10年
呢d人渣一個都嫌多

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

請問可否加慎入, 睇到啲相好唔舒服

男爵府

拉咗佢又點?咩又係輕判!

伯爵府

2019新春慶豚圓

kc_01k 發表於 19-5-16 20:00
好嬲

痴線!剪返佢耳仔就岩喇!!

以上立場  不代表本人意見

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個人渣要重罰佢,正賤人落地獄
希望狗狗早日康復

伯爵府

2019新春慶豚圓

kc_01k 發表於 19-5-16 20:01

咁鬼衰架

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

我信報應

男爵府

回覆 kc_01k 的帖子

太好了,捉到個賤人

男爵府

Ashleycorina 發表於 19-5-16 20:18
我信報應
一定有

男爵府

痴線,新舊主人一樣衰,個天快D收佢, 佢地真係唔怕生仔無xx 都應該怕生仔無耳朵

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人渣

子爵府

2019新春慶豚圓

真係唔好怪義工嚴選領養人

珍珠宮

回覆樓主:

咁仆街,咁都做得出。。就算隻狗狗係你殺父仇人都唔係做到咁殘忍掛。。點出得手㗎。。條友係心理變態多過似痴線。。希望呢D人有報應。。

伯爵府

kc_01k 發表於 19-5-16 20:01

大宅

呢個唔係人嚟㗎
點可以落得手
好可憐嘅晴晴

首頁