想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽媽,我地晤需要勞氣,佢明顯有問題,我地照顧仔女已經夠忙了仲要理這種奇人奇事?

別墅

你係咪有問題?上天肯比你仲唔珍惜,仲問廢話

公爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

唔係啩?你講錯定我睇錯? 我以前識好多水瓶男,好憎架!但最後遇上好好既水瓶男
你咁講法,只睇太陽星座唔作準喎,外表野
睇埋月亮星座(內心世界)同埋上昇星座先準喎

你咪好唔得閒?話唔定你 c6 月亮同上昇星座都係水瓶座喎! 你會唔會今晚
咪傻啦!跟得你出世,係你個仔,你睇8字就話啫!睇星座笑 c人

大宅

sonandson 發表於 19-5-16 20:26
BB預產期係1月28日
我本身有一個女了,這次是意外懷孕
我要個男,但實在實在唔想要水瓶男

不知所為,為咗個星座想放棄自己個BB,有D姐妹想要可能一世都冇呢個機會

大宅

膠po ! 睇黎樓主心理非常有問題,鍾意俾人圍插而得到注意,可悲

用戶要求終止服務

回覆 sonandson 的帖子

係咪痴線㗎!

大宅

早一個星開刀就會變山羊座了

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

版主示:請大家保持網絡禮儀,避免使用粗口或其諧音。謝謝!

男爵府

BB預產期係1月28日

你落左佢,你唔適合做阿媽,順便去check下個腦

別墅

BB預產期係1月28日

真係第一次聽呢d理由而吾要個bb 你真係不適合做人呀媽個腦有問題

複式洋房

回覆樓主:

妳好搞笑,第一次聽因為星座唔想要bb

大宅

回覆樓主:

其實你根本唔適合生小朋友 因為冇論係真定講笑都好 都證明你個人好幼稚 唔好累下一代, 你最好扎咗佢tim

男爵府

suetchingBB 發表於 19-5-20 07:14
版主示:請大家保持網絡禮儀,避免使用粗口或其諧音。謝謝!

可以的話,關閉個topic吧,呢度咁多jm恨有B,佢就講d禽獸都不如嘅野,令到大家不安,於心何忍

大宅

canteen31 發表於 19-5-20 20:05
可以的話,關閉個topic吧,呢度咁多jm恨有B,佢就講d禽獸都不如嘅野,令到大家不安,於心何忍
...

同意,關閉左個topic,呢個人好似有d病,只會帶俾大家不安。

大宅

BB預產期係1月28日

你係咪諗壞腦丫?呢d風水命理你就信到十足,個b又無做過乜嘢,你就判左佢死刑咁濟,真係暈得一陣陣

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

此話題因引起眾會員不安,現把主題關閉

首頁

尾頁

跳至