0-6個月

跳至

首頁

尾頁

別墅

KhloeNg 發表於 19-6-12 01:39
ftm,因為係娘家坐月,到BB3個月先搬出去,起初係泵媽,想試全埋身,搬出泥後想每晚煮到餐飯畀老公,等佢有 ...

你真好,除咗煮飯,我冇乜理我老公,煮飯都係因為我要食,但99煮嘅唔啱食

而家2個幾月都唔敢行開太耐,佢唔肯瞓bb床,瞓我地大床會由中間移咗去床邊

洋房

我都係ftm ,頭100日有99陪,而家自己一個湊,輕鬆好多,不過就冇哂二人世界時間

別墅

renay 發表於 19-5-17 12:30
我係ftm,新手媽媽,冇人幫手,阿女而家個幾月大,初初湊b真係好辛苦,而家阿女開始定定地,可以做下家務, ...

我係ftm 女女18days 哩幾日開始先有得訓 嚴重產後抑鬱

複式洋房

我係ftm,新手媽媽,冇人幫手,阿女而家個幾月大,初初湊b真係好辛苦,而家阿女開始定定地,可以做下家務, ...

我bb 4個月喇,每日都過得好充實,
全泵媽一日五餐,陪玩講故事抱抱唱歌仔沖涼氹瞓,好天就出街散下步,捕捉bb每個moment影相拍片share俾老公睇,放假買定一星期嘅餸,plan定每餐食乜,餵人奶要有營養唔想太求其,有時間就整下小甜品...

雖然做嘅好瑣碎,由朝忙到黑,但睇住bb每日成長,見到你會甜笑,真係咩都值得

大宅

ftm預左冇嗮自由不過生活係充實嘅

首頁

尾頁

跳至